“Εφυγε” από την ζωή ο ραδιοφωνικός παραγωγός Χρήστος Βαλασέλης

Χρήστος Βαλασέλης

Σε ηλικία 49 ετών

Την θλίψη στον δημοσιογραφικό χώρο σκόρπισε η είδηση ότι πέθανε σε ηλικία 49 ετών ο ραδιοφωνικός παραγωγός Χρήστος Βαλασέλης.

Ο Χρήστος Βαλασέλης εντοπίστηκε νεκρός από συνεργάτες του που τον αναζητούσαν στο σπίτι του στην Μυτιλήνη.

Στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, όπου μεταφέρθηκε, διαγνώσθηκε ο θάνατός του από παθολογικά αίτια. Ο άτυχος άντρας δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και ο θάνατός του, έχει σκορπίσει θλίψη σε όλους όσοι τον γνώριζαν στη Λέσβο και όχι μόνο.

Ο Χρήστος Βαλασέλης, γνωστός στην τοπική κοινωνία της Λέσβου ραδιοφωνικός παραγωγός, ιδιοκτήτης ραδιοφωνικού σταθμού και διευθυντής του μοναδικού τηλεοπτικού σταθμού της Λέσβου Aeolos TV, ήταν γνωστός και σαν δημιουργός του λογισμικού ραδιοφωνικού αυτοματισμού Jazler που υποστηρίζει διάφορες μορφές ηχητικών αρχείων και μπορεί να υποστηρίξει εξωτερικές συσκευές.

Διαβάστε επίσης  Πτολεμαΐδα: Συγκλονίζει η γυναίκα που έχασε την ίδια ημέρα σύζυγο και 7,5 μηνών βρέφος - "Είναι ασύλληπτο αυτό που έγινε"

Το αυτοματοποιημένο αυτό πρόγραμμα αναπαραγωγής τραγουδιών και διαφημίσεων -το «Μυτιληνιό λογισμικό», όπως χαρακτηριστικά αποκαλούσε το πρόγραμμα του ο Χρήστος Βαλασέλης – υιοθετήθηκε από την πλειοψηφία των ραδιοφωνικών σταθμών στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο.

Δείτε παρακάτω τον Χρήστο Βαλασέλη, σε παλιότερη συνέντευξη που είχε δώσει να μιλάει για τη ζωή και την επαγγελματική του πορεία.