Βαλάντης: Τι αποκάλυψε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

Βαλάντης

Τι είπε για την εμπειρία του στο Survivor

Ο Βαλάντης μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν, ενώ αναφέρθηκε και στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, ξεκαθαρίζοντας τι συνέβη στο Survivor.

Ο γνωστός τραγουδιστής, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ!, δηλώνει ότι δεν μετάνιωσε για τη συμμετοχή του στο ριάλιτη επιβίωσης, λέγοντας πως “είναι πολύ ωραίο να ζεις αυτή τη φανταστική εμπειρία και να πληρώνεσαι κιόλας”. “Είναι κάτι που θα κρατήσω ως ανάμνηση για μια ολόκληρη ζωή” αναφέρει.

“Όλοι οι άνθρωποι έχουμε έναν καλό και έναν κακό εαυτό. Μέσα στο παιχνίδι είδατε περισσότερο το κακό μου προφίλ. Αυτό είναι το χειρότερό μου. Δεν υπάρχει κάτι άλλο… Μακάρι όλοι οι κακοί άνθρωποι του κόσμου να είναι σαν εμένα. Εντάξει, σίγουρα υπήρχαν και κακοπροαίρετοι που είπαν διάφορα για εμένα ή έκαναν ότι δεν κατάλαβαν αυτά που έλεγα. Εγώ θα κρατήσω αυτούς που με κατάλαβαν και με στήριξαν” τονίζει ο Βαλάντης, μεταξύ άλλων.

Ακολουθεί ένα απόσπασμα με όσα είπε ο Βαλάντης για την Ευρυδίκη και πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

Αντιλαμβάνεσαι, όμως, ότι είναι πολύ άσχημο να πεις σε έναν άνθρωπο που έχει περάσει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας «δεν σου έμαθε τίποτα»;

Δεν ήταν κατά λέξη αυτά τα λόγια μου. Αυτό που είπα είναι ότι ο Θεός μάς δίνει δοκιμασίες για να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι. «Καταλαβαίνω ότι εσύ δεν έγινες καλύτερος άνθρωπος». Έχω περάσει κι εγώ σοβαρό πρόβλημα υγείας και είμαι με μισό νεφρό και ως ομοιοπαθής μίλησα στην Ευρυδίκη. Ήθελα, δηλαδή, να της εξηγήσω ότι δεν είναι ριάλιτι όλα στη ζωή μας και δεν πρέπει να ξεπερνάμε το όριο. Διότι υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω και με το ψέμα που μπορεί να πεις για εμένα θα πληγωθούν. Με στενοχώρησε πάρα πολύ αυτό που έκανε.

Είχατε κουβεντιάσει με την Ευρυδίκη ότι ήρθες κι εσύ αντιμέτωπος με τον καρκίνο;

Ναι. Το είχα συζητήσει και με την Ευρυδίκη και με την Αθηνά (σ.σ. Ευμορφιάδη) γιατί κι εκείνη έχει περάσει κάτι αντίστοιχο. Αυτό που ήθελα, λοιπόν, να της πω είναι ότι εμένα το πρόβλημα υγείας με έκανε να σκεφτώ, να αναθεωρήσω κάποια πράγματα και τελικά να γίνω καλύτερος. Δεν θέλω να πληγώνω τον άλλο, δεν λέω ψέματα. Και όταν αντιλήφθηκα ότι αυτό που της είπα δεν το κατάλαβε όπως το εννοούσα και τη στενοχώρησε, της ζήτησα αμέσως συγγνώμη.