Μία βόλτα στον παραμυθένιο Μύλο των Ξωτικών στα Τρίκαλα (ΦΩΤΟ)

Μύλος Ξωτικών στα Τρίκαλα

Ολα μοιάζουν Χριστούγεννα

Ολα μοιάζουν Χριστούγεννα

«It’s the most wonderful time of the year», αγαπημένο τραγούδι του Άντι Ουίλιαμς που περιγράφει με τον καλύτερο τρόπο την αγαπημένη γιορτή  μικρών και μεγάλων, τα Χριστούγεννα.

Δώδεκα μέρες απομένουν για τον εορτασμό της γέννησης του Χριστού και οι περισσότερες πόλεις στη χώρα έχουν… βάλει τα καλά τους για να υποδεχτούν το μεγάλο αυτό γεγονός.

Μία από αυτές είναι και τα Τρίκαλα με το Μύλο των Ξωτικών να κλέβει την παράσταση. Ένα ονειρεμένο πάρκο που απλώνεται σε δεκάδες στρέμματα και δέχεται χιλιάδες επισκέπτες  από όλη την Ελλάδα. Σπιτάκια, στολίδια, λαμπάκια, χριστουγεννιάτικα δέντρα συνθέτουν το πανέμορφο εορταστικό σκηνικό που μαγεύει τους επισκέπτες.

Πρωταγωνιστής ο καρυοθραύστης που κοσμεί με τη μορφή του κάθε γωνιά του παραμυθένιου πάρκου. Το «Life-Events.gr» βρέθηκε στο Μύλο των Ξωτικών και σας μεταφέρει αυτές τις μαγικές εικόνες.

Λαβύρινθοι, εργοστάσιο σοκολάτας, χριστουγεννιάτικο fun park, παγοδρόμιο, μαγικές διαδρομές, ζαχαρωτά…  Παράλληλα, στο πιο όμορφο σημείο του πάρκου μπορείτε να συναντήσετε τη μαγική Χριστουγεννιάτικη αγορά, με δεκάδες όμορφα διακοσμημένα ξύλινα σπίτια, γεμάτα τοπικές γεύσεις και προϊόντα με ιδιαίτερα αρώματα και πολλά χρώματα.

Διαβάστε επίσης
Θεοδωρικάκος: "Η Ελλάδα δεν κάνει εκπτώσεις σε ζητήματα εθνικής κυριαρχίας"

Χιλιάδες επισκέπτες στα Τρίκαλα

Την ίδια στιγμή, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η επισκεψιμότητα, το προηγούμενο σαββατοκύριακο στο «Μύλο των Ξωτικών». Περισσότερα από 595 λεωφορεία και περίπου 85.000 επισκέπτες βρέθηκαν στα Τρίκαλα το τριήμερο που πέρασε. Πριν από οκτώ χρόνια, γεννήθηκε το πιο ονειρεμένο και παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας, και φέτος, ο 9ος «Μύλος των Ξωτικών» είναι και πάλι μαζί μας.

Λειτουργεί καθημερινά από τις 9.30 το πρωί μέχρι τις 10.00 το βράδυ, ενώ οι πύλες του θα είναι ανοιχτές μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου. Σπεύσατε και δεν χάσετε!