Παλαιός Αγιος Αθανάσιος & Καϊμάκτσαλαν: Απόδραση στο top χειμερινό θέρετρο της Μακεδονίας (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Αφιέρωμα Thes.gr Παλαιός Αγιος Αθανάσιος και Χιονοδρομικό Κέντρο Καϊμάκτσαλαν

Οι καλύτερες προτάσεις για διαμονή, φαγητό, καφέ, ποτό και χειμερινά σπορ

Για όσους ονειρεύονται «λευκές» αποδράσεις, βουνίσιο αέρα και μεγαλειώδη φύση, παραδοσιακά καλντερίμια, γραφικά ταβερνάκια, φιλόξενους ξενώνες και διασκέδαση μέχρι τέλους, τότε ετοιμαστείτε για μία απόδραση που θα σας μείνει αξέχαστη, στον Παλαιό Αγιο Αθανάσιο και στο Χιονοδρομικό Κέντρο του Καϊμάκτσαλαν.

Ο Παλαιός Αγιος Αθανάσιος και το Καιμάκτσαλαν αποτελούν top προορισμό για όλες τις εποχές του χρόνου, το χειμώνα όμως αποτελούν must απόδραση, καθώς μπορείτε να συνδυάσετε τη διαμονή σας στον παραδοσιακό οικισμό, με χειμερινά σπορ στο χιονοδρομικό κέντρο.

Παλαιός Αγιος Αθανάσιος Εδεσσα Καϊμάκτσαλαν Πέλλα χωριό

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως βρίσκονται στην κορυφή των επιλογών των Θεσσαλονικέων και της ευρύτερης περιοχής της Μακεδονίας, ενώ η φήμη τους ήδη έχει εξαπλωθεί σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Τι είναι αυτό που τα κάνει να ξεχωρίζουν; Η γραφική ομορφιά, η αρχιτεκτονική, η φύση, η τοποθεσία και οι υψηλών προδιαγραφών παρεχόμενες υπηρεσίες που προσφέρουν και στον πιο απαιτητικό ταξιδιώτη.

Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρας Βόρα Καϊμάκτσαλαν

Παλαιός Αγιος Αθανάσιος: Το «Πέτρινο Χωριό» που αναγεννήθηκε και μετατράπηκε σε κοσμικό θέρετρο

Ο παραδοσιακός διατηρητέος οικισμός του Παλιού Αγίου Αθανασίου ή Τσέγανη ή Τσεγάνη, όπως ονομαζόταν παλιά, αποτελεί ένα τρανό παράδειγμα, πως όταν θέλεις, μπορείς να τα καταφέρεις όλα.

Παλαιός Αγιος Αθανάσιος Εδεσσα Καϊμάκτσαλαν Πέλλα χωριό

Το ορεινό χωριό της Πέλλας, το οποίο βρίσκεται χτισμένο σε υψόμετρο 1200 μέτρων, στους πρόποδες του όρους Βόρας ή Καϊμάκτσαλαν, στην κορυφή Πιπερίτσα, δίπλα στη λίμνη Βεγορίτιδα, παρά το γεγονός, ότι πριν από κάποια χρόνια είχε εγκαταλειφθεί αποτελεί πλέον ένα εξαιρετικό δείγμα καλαίσθητης οικιστικής ανάπτυξης.

Παλαιός Αγιος Αθανάσιος Εδεσσα Καϊμάκτσαλαν Πέλλα χωριό

Ο διατηρητέος οικισμός του Αγίου Αθανασίου χτίστηκε στα τέλη του 16ου αιώνα μάλλον από κτηνοτρόφους και χτίστες από την Ηπειρο. Μεταπολεμικά, ο πληθυσμός του χωριού μειώθηκε λόγω μετανάστευσης προς χώρες του εξωτερικού ενώ κατοικούνταν ως τα τέλη της δεκαετίας του 1980.

Παλαιός Αγιος Αθανάσιος Εδεσσα Καϊμάκτσαλαν Πέλλα χωριό

Τότε κάτοικοί του τον εγκατέλειψαν και εγκαταστάθηκαν στο νέο χωριό, που ιδρύθηκε 6 χιλιόμετρα πιο κάτω, το Νέο Αγιο Αθανάσιο. Το 1992 χαρακτηρίστηκε παραδοσιακός οικισμός και ξεκίνησε σιγά σιγά η αναγέννησή του.

Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρας Βόρα Καϊμάκτσαλαν

Με τη δημιουργία του χιονοδρομικού κέντρου Καϊμακτσαλάν, το χωριό μεταμορφώθηκε σε έναν κοσμικό οικισμό με έντονο παραδοσιακό χρώμα, ο οποίος θεωρείται ένας από τα ομορφότερους ορεινούς οικισμούς της Ελλάδας, προσελκύοντας κάθε χρόνο χιλιάδες επισκέπτες.

Παλαιός Αγιος Αθανάσιος Εδεσσα Καϊμάκτσαλαν Πέλλα χωριό

Περπατώντας στον Παλαιό Αγιο Αθανάσιο αρχικά θα μαγευτείτε από τα παραδοσιακά πέτρινα σπίτια του με τις υπέροχες κεραμοσκεπές, δείγματα της παραδοσιακής τοπικής Μακεδονίτικης αρχιτεκτονικής, κτισμένα από πελεκητή πέτρα και ξύλο, εξ ου και το «Πέτρινο Χωριό».

Παλαιός Αγιος Αθανάσιος Εδεσσα Καϊμάκτσαλαν Πέλλα χωριό

Κάντε τη βόλτα σας στα πλακόστρωτα καλντερίμια, που σας ταξιδεύουν σε άλλες εποχές και επισκεφθείτε το πιο σημαντικό αξιοθέατο του χωριού, την εκκλησία της Aναλήψεως που κτίστηκε στα τέλη του 1700 αλλά και το παλιό σχολείο.

Παλαιός Αγιος Αθανάσιος εκκλησία Αναλήψεως

Και τι δεν θα βρείτε στον Παλαιό Αγιο Αθανάσιο! Παραδοσιακούς ξενώνες, εντυπωσιακές αναπαλαιωμένες κατοικίες, υπέροχα ταβερνάκια, γραφικά μαγαζάκια, αλλά νυχτερινά bar και κέντρα, που υπόσχονται έντονες βραδιές στους εκδρομείς, που επιθυμούν διασκέδαση μέχρι πρωίας.

Παλαιός Αγιος Αθανάσιος Εδεσσα Καϊμάκτσαλαν Πέλλα χωριό

Απολαύστε τη διαμονή και τη φιλοξενία στα ξενοδοχεία και τα ανακαινισμένα αρχοντικά και ξενώνες, γευτείτε νόστιμα εδέσματα της ντόπιας παραδοσιακής κουζίνας στις ταβέρνες και τα εστιατόρια, πιείτε τον καφέ και το ρόφημά σας δίπλα στο τζάκι, διασκεδάστε στα μπαρ ή κλαμπ της περιοχής και απολαύστε την άψογη φιλοξενία.
Ολα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με την υπέροχη θέα στη λίμνη Βεγορίτιδα, την άμεση πρόσβαση στο όρος Βόρας ή Καϊμακτσαλάν και το μοναδικό φυσικό περιβάλλον.

Παλαιός Αγιος Αθανάσιος δημοτικό σχολείο
Το παλιό σχολείο

Ιδανικός προορισμός για όσους αγαπούν τη φύση και την περιπέτεια

Ο Παλαιός Αγιος Αθανάσιος, το Καϊμάκτσαλάν αλλά και η γύρω περιοχή αποτελούν αγαπημένο προορισμό για τους λάτρεις της φύσης αλλά και της περιπέτειας όλες τις εποχές του χρόνου.

Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρας Βόρα Καϊμάκτσαλαν

Η μοναδική τοποθεσία σε συνδυασμό με το φυσικό περιβάλλον του Ορους Βόρας το καθιστούν top απόδραση καθώς προσφέρεται για εναλλακτικές μορφές τουρισμού και για πλήθος υπαίθριων δραστηριοτήτων, όπως σκι, snowboard, πεζοπορία, διαδρομές 4×4, Παραπέντε, πεζοπορία, ιππασία, τοξοβολία και άλλα.

Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρας Βόρα Καϊμάκτσαλαν

Στο Βόρα ή Καϊμακτσαλάν, που σημαίνει Γη «Απαλή σαν Κρέμα» λειτουργεί το ψηλότερο χιονοδρομικό κέντρο της Ελλάδας, το μοναδικό που ο σκιέρ μπορεί να φτάσει στα 2.480 μέτρα ύψος. Μάλιστα, έχει τη μεγαλύτερη διάρκεια λειτουργίας, καθώς η ποιότητα του χιονιού είναι εξαιρετική, και το τοπίο στους ανατολικούς πρόποδες του όρους Βόρα μοναδικό.

Παλαιός Αγιος Αθανάσιος Εδεσσα Καϊμάκτσαλαν Πέλλα χωριό

Η ψηλότερη κορυφή είναι ο Προφήτης Ηλίας με 2.524 μέτρα ενώ ο Βόρας συνδέεται ανατολικά με τα βουνά Πίνοβο (2.156 μέτρα) και Τζένα (2.182 μέτρα), τα οποία αποτελούν τμήμα της ίδιας οροσειράς. Καλύπτεται από δάση δρυός, οξιάς και πεύκης.

Στην ψηλότερη κορυφή του υπάρχει μικρή εκκλησία, μνημείο Σέρβων πεσόντων του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου. Βορειοδυτικά της Ορμας Αλμωπίας εκτείνεται το Μαύρο Δάσος του Βόρα με πυκνή βλάστηση. Οι κορυφές του Ορους Βόρας είναι προστατευόμενος βιότοπος του δικτύου Natura 2000. Δεν είναι τυχαίο πως ο Παλαιός Αγιος Αθανάσιος και το Καμαϊμάκτσαλάν αποτελούν top προορισμό για το χειμώνα αλλά και μία εκδρομή που θα απολαύσετε όλες τις εποχές του χρόνου. 

Χ.Κ. Καϊμάκτσαλαν: Απολαύστε το χιόνι στα 2500 μέτρα!

Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρας Βόρα Καϊμάκτσαλαν

Είτε είστε λάτρεις του σκι είτε αναζητάτε την απόλαυση που προσφέρει η λευκή ομορφιά του χειμώνα, το υψηλότερο Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρας/Καϊμάκτσαλαν σας υποδέχεται έτοιμο να σας ανταμείψει με την υπέροχη θέα και το μοναδικό εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία που βρίσκεται στην κορυφή!

Απολαύστε τη διαδρομή σας καθώς το χιονοδρομικό διαθέτει τέσσερις σύγχρονους αναβατήρες και δύο αρχαρίων, βελτιώστε την τεχνική σας στο σκι διατρέχοντας απάτητο χιόνι στις δέκα πίστες του χιονοδρομικού και χαλαρώστε πίνοντας το ρόφημά σας στο σαλέ, ενώ για τη διαμονή σας επιλέξτε τους παραδοσιακούς ξενώνες που βρίσκονται κοντά στο χιονοδρομικό κέντρο.

Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρας Βόρα Καϊμάκτσαλαν

Μην ξεχνάτε ότι στη βάση του κέντρου (2050 μ.) θα συναντήσετε το καταφύγιο, το πάρκινγκ, τις σχολές σκι καθώς και κατάστημα χιονοδρομικού εξοπλισμού.

Οι άνθρωποί του σας περιμένουν για να ζήσετε μια ξεχωριστή εμπειρία στα 2500 μέτρα!

INFO

Τ: 2381 0 32 000, 6943 031 001
www.kaimaktsalan.gr
FB: Χ.Κ. Βόρας Καϊμάκτσαλαν – Voras Kaimaktsalan Ski Center

Συνδυάστε ποιοτική διαμονή με εξαιρετική θέα στο ROUGA Mountain Boutique Suites & Spa

Σε απόλυτη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον, χτισμένο με ξύλο και πέτρα, το «ROUGA mountain bουtique suites & spa» σέβεται την Μακεδονίτικη αρχιτεκτονική της περιοχής.

Με αμφιθεατρική θέα στον οικισμό και στις γύρω κατάφυτες πλαγιές του Βόρα ή ακόμη με θεά στην ήσυχη αυλή, το ROUGA μπορεί να γίνει το προσωπικό σας καταφύγιο! Η ποιοτική διαμονή στο ξενώνα δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες του να χαλαρώσουν απολαμβάνοντας εικόνες και χρώματα της κάθε εποχής.

ROUGA Mountain Boutique Suites & Spa Παλαιός Αγιος Αθανάσιος Πέλλα ξενοδοχείο

Οι 15 αυτόνομες σουίτες προσφέρουν χαλάρωση και ιδιωτικότητα για όλες τις ξεχωριστές στιγμές σας! Στο χώρο του πρωινού προσφέρονται χωριάτικες πίτες, ζεστές μηλόπιτες, κερασόπιτες, σπιτικές μαρμελάδες, χωριάτικα αυγά και πολλά άλλα τοπικά εδέσματα από εκλεκτές πρώτες ύλες. Η φιλοξενία είναι τρόπος ζωής για το ROUGA και σας περιμένουν να το απολαύσετε μαζί τους.

INFO

Τ: 23810 31 115, 23810 31 608
www.rouga.gr

Mail: [email protected]
FB: ROUGA Mountain Boutique Suites & Spa
INSTAGRAM: rougamountainsuites

Χαλαρώστε και προγραμματίστε τις εξορμήσεις σας στο HOTEL GIORAS

HOTEL GIORAS Παλαιός Αγιος Αθανάσιος Πέλλα διαμονή ξενοδοχείο
Πάνω από την κεντρική πλατεία του χωριού θα συναντήσετε το Hotel Gioras, ένα νέο ξενοδοχείο 3 αστέρων, που αρχικά θα σας τραβήξει την προσοχή με την επιβλητική του όψη. Είναι φτιαγμένο εξ’ ολοκλήρου με πέτρα και ξύλο, σεβόμενο απόλυτα την παραδοσιακή αρχιτεκτονική του χωριού ενώ αναδεικνύεται και από τον εξαιρετικό φωτισμό.

Διαβάστε επίσης
Πέλλα: Τον έπιασαν να έχει λαθραία τσιγάρα στο κατάστημα που εργαζόταν

Στον εσωτερικό του χώρο, το ξενοδοχείο Gioras συνδυάζει τη ζεστασιά και τη φιλοξενία, με το τζάκι να κυριαρχεί σε όλα τα δωμάτια. Για τους πιο απαιτητικούς, υπάρχουν σουίτες (μίνι και μη), όπου σε τέσσερις εξ αυτών μπορείτε να χαρείτε την αίσθηση της σάουνας ή του τζακούζι. Στο ξενοδοχείο λειτουργεί και η πιτσαρία «la salentina» που μπορείτε να απολαύσετε υπέροχες γεύσεις από pizza & pasta και όχι μόνο.

HOTEL GIORAS Παλαιός Αγιος Αθανάσιος Πέλλα διαμονή ξενοδοχείο

Το ξενοδοχείο διαθέτει και το «SKI FUN ΓΙΩΡΑΣ», ένα κατάστημα χιονοδρομικού εξοπλισμού, για σκι και snowboard, καθώς επίσης προσφέρει και υπηρεσίες μετά την πώληση. Μπορείτε να κάνετε δωρεάν χρήση του χιονοδρομικού εξοπλισμού. Εκτός από σκι, μπορείτε να κάνετε και άλλες δραστηριότητες στη γύρω περιοχή όπως πεζοπορία, ιππασία, πάρα πέντε ή ράφτινγκ στη Λίμνη Βεγορίτιδα.

INFO

Τ: 23810 39 994, 6978 829 418
E-mail: [email protected]
FB: Hotel Gioras

Δοκιμάστε γνήσιες παραδοσιακές γεύσεις στην ΤΑΒΕΡΝΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ

΄Ταβέρνα Καταφύγιο Παλαιός Αγιος Αθανάσιος Πέλλα φαγητό

Με παρουσία στον οικισμό του Παλαιού Αγίου Αθανασίου για περισσότερο από 20 χρόνια (1998), η ταβέρνα «Καταφύγιο» Αφοι Βερικούκη, αποτελεί ιστορικό «ορόσημο» για την περιοχή. Πρόκειται για μία οικογενειακή επιχείρηση που χαρακτηρίζεται από την πλούσια ελληνική παραδοσιακή κουζίνα, φτιαγμένη με εκλεκτές πρώτες ύλες και γνήσιες γεύσεις.

Η ταυτότητα του εστιατορίου παραμένει αναλλοίωτη στο πέρασμα του χρόνου, σεβόμενη πάντα την παραδοσιακή νότα της περιοχής και προσφέροντας πιάτα από ποιοτικά υλικά.

΄Ταβέρνα Καταφύγιο Παλαιός Αγιος Αθανάσιος Πέλλα φαγητό

Οταν επισκεφθείτε το «Καταφύγιο», ζητήστε να δοκιμάσετε φαγητά στη γάστρα, όπως οσομπούκο με χυλοπίτες και αγριογούρουνο στιφάδο και δε θα το μετανιώσετε. Μπορείτε φυσικά να επιλέξετε μεγάλη ποικιλία κρεατικών στη σούβλα καθώς και παραδοσιακών μεζέδων και φυσικά να συνοδέψετε το γεύμα σας από την εκλεκτή ποικιλία κρασιών.

INFO

Τ: 23810 31 883, 6945 100 126
FΒ1: Tαβερνα Καταφύγιο
FΒ2: Ταβέρνα Καταφύγιο Αφοί Βερικούκη
INSTAGRAM: taverna_katafygio
Trip Advisor: Ταβέρνα Καταφύγιο
Google maps: ΤΑΒΕΡΝΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ

Γευτείτε εκλεκτές γεύσεις με μοναδική θέα στην ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΣΕΓΑΝΗ

Ταβέρνα Τσεγάνη Παλιός Αγιος Αθανάσιος Πέλλα φαγητό

Φημισμένη για την κουζίνα και την προνομιακή της θέση, με τη μοναδική θέα που προσφέρει στον επισκέπτη σε ολόκληρο τον οικισμό, η Ταβέρνα Τσεγάνη ξεχωρίζει επίσης για την διακριτική πολυτέλεια της, την καλαισθησία και την αρχιτεκτονική της. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως συμπεριλαμβάνεται στις πρώτες επιλογές των καλοφαγάδων αλλά και των διάσημων επισκεπτών της.

Η Ταβέρνα Τσεγάνη, που λειτουργεί από το 1997 και φέρει την παλιά ονομασία του χωριού, σέβεται και συνεχίζει την παράδοση μέχρι σήμερα, βασιζόμενη στις εξαιρετικές πρώτες ύλες, στις αυθεντικές και καθαρές γεύσεις και στην άψογη εξυπηρέτηση.

Ταβέρνα Τσεγάνη Παλιός Αγιος Αθανάσιος Πέλλα φαγητό

Θα τη βρείτε δίπλα στην κεντρική πλατεία του χωριού με θέα κυριολεκτικά στο πιάτο σας… Δοκιμάστε τα ελληνικής προέλευσης βιολογικά κρεατικά, όπως μπριζόλα μαύρου χοίρου, πεντανόστιμο μοσχαρίσιο φιλέτο, σπαλομπριζόλα, σούβλες, μαγειρευτά στη γάστρα, πιάτα από κυνήγι, μεγάλη ποικιλία από ορεκτικά και μεζέδες και άλλα πολλά και επιλέξτε το κρασί σας από την πλούσια κάβα με ετικέτες από όλη την Ελλάδα.

INFO

Τ: 23810 31 989
Email: [email protected]
FB: Τσεγάνη- Ταβέρνα & Ξενώνας
INSTAGRAM: tavernatsegani

Πιείτε καφέ στη χόβολη και δοκιμάστε πεντανόστιμους μεζέδες στη ΧΟΒΟΛΗ ΚΑΦΕ ΟΥΖΕΡΙ Καφέ Ουζερί Χόβολη Παλαιός Αγιος Αθανάσιος Πελλα καφέ φαγητό

Αγαπημένο στέκι στον Παλιό Αγιο Αθανάσιο είναι η Χόβολη, που ξεκίνησε να λειτουργεί χάρη στο μεράκι των δημιουργών του. Στο Καφέ – Ουζερί θα βρείτε μεγάλη ποικιλία προϊόντων, από ροφήματα έως μεζέδες ενώ φυσικά η σπεσιαλιτέ του, είναι ο ελληνικός καφές βρασμένος στη χόβολη, συνοδευόμενος από λαχταριστά λουκουμάκια.

Στη Χόβολη εκτός των άλλων, θα απολαύσετε εκλεκτούς μεζέδες που έχουν δοκιμαστεί και επιλεχθεί με ιδιαίτερη προσοχή και αγάπη από τους ιδιοκτήτες του, που θέλουν να προσφέρουν στους επισκέπτες τους μοναδικές  γεύσεις φτιαγμένες με τα καλύτερα προϊόντα.

Καφέ Ουζερί Χόβολη Παλαιός Αγιος Αθανάσιος Πελλα καφέ φαγητό

Το μαγαζί λειτουργεί όλες τις ώρες της ημέρας για καφέ, ποτό, τσίπουρο ή μεζέ και εξυπηρετεί όλα τα γούστα και όλα τα κέφια.Το Καφέ Ουζερί βρίσκεται στο κέντρο του χειμερινού χωριού Αγίου Αθανασίου και σε ιδανική απόσταση από το χιονοδρομικό Καϊμακτσαλάν.

INFO

Τ: 6984 371 446
Mail: [email protected]
FB: Καφέ Ουζερί Χόβολη

Για ξεχωριστή κουζίνα με ανατολίτικες επιρροές επισκεφθείτε “ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΣ” Τα καλά της Αντωνίας φαγητό Παλαιός Αγιος Αθανάσιος Πέλλα

«Τα καλά της Αντωνίας», όπως άλλωστε μαρτυρά και το όνομά του, είναι το στέκι του καλού φαγητού. Το οινομαγειρείο λειτουργεί από το 1999, βρίσκεται στο κέντρο του παραδοσιακού οικισμού του Παλιού Αγίου Αθανασίου και αποτελεί μια ξεχωριστή όσο και γνωστή πρόταση για φαγητό.

Ο χώρος είναι ζεστός, παραδοσιακός και αποπνέει ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον. Η κουζίνα είναι ξεχωριστή. Οι γεύσεις έχουν τη βάση τους στη Μικρασιάτικη και Ανατολίτικη παράδοση φαγητού με πολλά μαγειρευτά, μεζέδες, κρέατα και ψητά στη σχάρα.

Τα καλά της Αντωνίας φαγητό Παλαιός Αγιος Αθανάσιος Πέλλα

Δεν υπάρχει περίπτωση να περάσετε από την Αντωνία και να μη δοκιμάσετε, χανούμισσα (μελιτζάνα στη σχάρα με μοσχαρίσιο κρέας και τυριά), κεφτεδάκια της Αντωνίας, τζιγιεροσαρμά, γιαουρτλού, κοτόπουλο γεμιστό με τραχανά και φέτα και πολλά άλλα.

Το οινομαγειρείο «Τα καλά της Αντωνίας» είναι ανοιχτό από αρχές Οκτωβρίου έως τέλη Απριλίου και αποτελεί μια εγγυημένη πρόταση φαγητού που πρέπει όλοι όσοι επισκέπτονται τον Παλιό Αγιο Αθανάσιο να επιλέξουν.

INFO

Τ: 6932 419 735, 23810 39 911
FB: Τα καλά της Αντωνίας
INSTAGRAM: takalatisantwnias

Διασκεδάστε με υπέροχη μουσική και πιείτε το ποτό σας στο CAFE & BEER PUB ΠΑΤΡΙΚΟ

Cafe Beer Pub Πατρικό Παλιός Αγιος Αθανάσιος Πέλλα καφέ ποτό μπύρα κρασί Πολύ κοντά στην κεντρική πλατεία του παραδοσιακού οικισμού, θα ανακαλύψετε έναν μοναδικό χώρο που θυμίζει αγγλική pub. Πρόκειται για το στολίδι του Ξενώνα Πατρικό, το Cafe & Beer Pub Πατρικό, που ξεχωρίζει στην περιοχή για την αισθητική του και την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει.

Για το λόγο αυτό έρχεται και πάντα στις πρώτες θέσεις στην προτίμηση των πελατών, οι οποίοι μπορούν από το πρωί μέχρι και το βράδυ να απολαύσουν τον καφέ, το ρόφημα ή το ποτό τους. Επιλέξτε μία από τις πολλές υπέροχες γεύσεις σοκολάτας καθώς και fondi όπως και μοναδικά ροφήματα, αλλά και τον καφέ σας.

Cafe Beer Pub Πατρικό Παλιός Αγιος Αθανάσιος Πέλλα καφέ ποτό μπύρα κρασί

Στο Cafe & Beer Pub Πατρικό έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε και από τις πολλές ετικέτες μπύρας που διαθέτει (βραβευμένο 2014 στα beer-pedia awards της Mακεδονίας) καθώς και από την πλούσια wine list του.
Μπορείτε να απολαύσετε επίσης snacks, club sandwich, pizza, σαλάτες, chicken nuggets και όλα αυτά σε συνοδεία με την υπέροχη μουσική…

INFO

www.patriko.gr
Τ: 2381 031 018
Κινητό: 6944 620 030
Fax: 2381031018
Email: [email protected]

Προμηθευτείτε εξοπλισμό χιονοδρομίας, ρούχα και αξεσουάρ από το ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΡΑΙΚΟΣ Κατάστημα Γραικός είδη χιονοδρομίας ρούχα αξεσουάρ Παλιός Αγιος Αθανάσιος Πέλλα

Πριν ανηφορίσετε για το Χιονοδρομικό Κέντρο του Καϊμάκτσαλαν ή ξεκινήσετε μία outdoor δραστηριότητα, επιβάλλεται να κάνετε μία στάση στο κατάστημα Γραικός.

Το κατάστημα φιλοξενείται σε ένα διώροφο παραδοσιακό κτίριο στον κεντρικό δρόμο του παραδοσιακού οικισμού, μόλις λίγα μέτρα από την πλατεία.

Από το 1995 δραστηριοποιείται στον εξοπλισμό χιονοδρομίας, και στις πωλήσεις και ενοικιάσεις εξοπλισμού σκι.

Κατάστημα Γραικός είδη χιονοδρομίας ρούχα αξεσουάρ Παλιός Αγιος Αθανάσιος Πέλλα

Στον Γραικό θα βρείτε πραγματικά ό,τι λαχταράει η ψυχή σας… Από μεγάλη ποικιλία εξοπλισμού ski και snowboard, διάφορα είδη για δραστηριότητες στη φύση καθώς και επώνυμα ρούχα και αξεσουάρ.
Το κατάστημα λειτουργεί από τις 8:30 το πρωί μέχρι τις 22:00.

INFO

Τ: 6947 309 881
Ε-Mail: [email protected]
FΒ: Γραικός NO LIMITS
INSTAGRAM: graikos_nolimits

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.