Παραλία Τρίμη: Ο κρυφός ανέγγιχτος παράδεισος μία ανάσα από το Αγιο Ορος (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Παραλία Τρίμη Ουρανούπολη Αγιο Ορος

Για όσους αγαπάνε την περιπέτεια και αναζητούν κάτι ξεχωριστό

Μία ανάσα από το φυσικό σύνορο του Αγίου Ορους, θα ανακαλύψετε την παραλία Τρίμη, έναν πανέμορφο παράδεισο, που λίγοι γνωρίζουν και επισκέπτονται.

Η παραλία Τρίμη αποτελεί ιδανικό προορισμό για όσους αναζητούν κάτι το ξεχωριστό, για όσους λατρεύουν την… περιπέτεια αλλά και για όσους επιδιώκουν να ανακαλύπτουν νέα μέρη.

Παραλία Τρίμη Ουρανούπολη Αγιο Ορος

Ο ανέγγιχτος αυτός παράδεισος, βρίσκεται μόλις μία ανάσα από το φυσικό σύνορο με το Αγιο Ορος, λίγο έξω από την Ουρανούπολη και η άγρια ομορφιά του, σε συνδυασμό με τα καταγάλανα και πεντακάθαρα νερά του τον καθιστούν ειδυλλιακό.

Παραλία Τρίμη Ουρανούπολη Αγιο Ορος

Πανύψηλα κάθετα και επιβλητικά βράχια «αναδύονται» μέσα από την αμμουδιά και τη θάλασσα και στην ουσία χωρίζουν τις τρεις μικρές παραλίες.

Οι πιο τολμηροί επιλέγουν από εκεί να κάνουν τις βουτιές τους ενώ άλλοι προτιμούν να απολαύσουν τη φυσική προστασία που τους προσφέρουν από τον καυτό ήλιο.

Η παραλία Τρίμη είναι γνωστή και ως «Ω», καθώς από ψηλά κανείς διακρίνει πως οι κολπίσκοι δημιουργούν το τελευταίο γράμμα της ελληνικής αλφαβήτου. Δεν είναι λίγοι που την παρομοιάζουν, σε μικρογραφία φυσικά, με τη διάσημη παραλία της Βοϊδοκοιλιάς στη Μεσσηνία.

Διαβάστε επίσης
Χαλκιδική: Στα λευκά η Σιθωνία - Πότε εξασθενεί το φαινόμενο (ΦΩΤΟ)

Παραλία Τρίμη Ουρανούπολη Αγιο Ορος

Δεν είναι ιδιαίτερα γνωστή και δημοφιλής, οπότε θα μπορέσετε να απολαύσετε το μπάνιο σας και την ομορφιά του τοπίου με απόλυτη ηρεμία.

Αυτό που θα πρέπει να γνωρίζετε ωστόσο, εκτός από το να έχετε μαζί σας τα απαραίτητα, καθώς δεν είναι οργανωμένη, είναι πως η πρόσβαση σε αυτήν γίνεται με κάποια δυσκολία.

Παραλία Τρίμη Ουρανούπολη Αγιο Ορος

Θα μπορέσετε να την προσεγγίσετε είτε από το μονοπάτι που ξεκινάει μετά τα τελευταία σπίτια και θέλει προσοχή, είτε με σκάφος, είτε για τους πιο τολμηρούς, με κολύμπι από τη διπλανή παραλία.

Παραλία Τρίμη Ουρανούπολη Αγιο Ορος

Λίγο πιο πέρα θα διακρίνετε έναν μοναστηριακό αρσανά ενώ κοντά στην παραλία Τρίμη βρίσκεται και η Μονή Ζυγού, ένα παλιό αγιορείτικο μοναστήρι το οποίο ιδρύθηκε στα μέσα του 10ου αιώνα και καταστράφηκε λίγο πριν από το 1198. Αξίζει επίσης να το επισκεφθείτε…

Παραλία Τρίμη Ουρανούπολη Αγιο Ορος

GOOGLE MAPS

Παραλία Τρίμη Ουρανούπολη Αγιο Ορος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *