Πάργα: Μαργαριταρένιος προορισμός

Αξίζει να ανακαλύψετε τα μυστικά της!

Δεν είναι εύκολο για έναν τουριστικό προορισμό να μπορεί να προσφέρει στον επισκέπτη του διαφορετικές αποχρώσεις και αισθήσεις. Η Πάργα μπορεί όντως να είναι από αυτά τα λίγα μέρη όπου από τη μία γεύεσαι τα γαλαζοπράσινα νερά του Ιονίου Πελάγους, και από την άλλη έχεις δίπλα σου πλούσια τη φύση του βουνού, αλλά και τη δύναμη ενός ποταμού.

parga 1

Βρισκόμενη στις παρυφές λόφου, το υψηλότερο σημείο της βρίσκεται περίπου 200 μέτρα από τη θάλασσα, την οποία όμως απολαμβάνεις αμέσως μόλις κατέβεις στην παραλία της όπου νομίζεις πως είσαι σε νησί. Αν μάλιστα περπατήσεις και στα σοκάκια του, τότε δε νιώθεις καμία διαφορά. Αλλά και ψηλά όπου βρίσκεται το κάστρο, μπορείτε να απολαύσετε την υπέροχη θέα του κόλπου όπου τα φώτα και η κίνηση του καλοκαιριού σβήνουν κάθε κακό λογισμό.

Διαβάστε επίσης
Κορονοϊός: Στο τραπέζι γενικό lockdown στα 2.000 νέα κρούσματα

Η Πάργα παράλληλα, δίνει τη δυνατότητα για σύντομες και θεσπέσιες αποδράσεις στους Παξούς και στους Αντίπαξους, ενώ γύρω της βρίσκονται πολλές παραλίες με υπέροχα νερά.

parga 3

Το μόνο που έχετε να κάνετε, αν δεν το έχετε πράξει έως τώρα, είναι να βρεθείτε στο γραφικό χωριό του νομού Πρέβεζας και να αφεθείτε στην κρυμμένη μαγεία της που σαν μαργαριτάρι προσφέρετε σε όσους το θελήσουν…

parga 2

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *