Αφαίρεση τριών βαθμών από τον ΠΑΟΚ για τα γεγονότα με ΟΣΦΠ

Εγινε γνωστή η απόφαση του αθλητικού δικαστή Βαρύς ο πέλεκυς για τον ΠΑΟΚ μετά τα όσα έγιναν στην Τούμπα και στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, που δεν άρχισε ποτέ, έπειτα από τον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρθία από ρολό χαρτί ταμειακής μηχανής. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης χάνει το ματς στα χαρτιά με 3-0, ενώ τιμωρείται και […]

Εγινε γνωστή η απόφαση του αθλητικού δικαστή

Βαρύς ο πέλεκυς για τον ΠΑΟΚ μετά τα όσα έγιναν στην Τούμπα και στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, που δεν άρχισε ποτέ, έπειτα από τον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρθία από ρολό χαρτί ταμειακής μηχανής.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης χάνει το ματς στα χαρτιά με 3-0, ενώ τιμωρείται και με αφαίρεση τριών βαθμών. Η ποινή φυσικά είναι εφέσιμη και είναι σχεδόν δεδομένο πως ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί προς αυτήν την κατεύθυνση.

Με δεδομένη και την ποινή των δύο αγώνων κεκλεισμένων των θυρών, το ματς της επόμενης Κυριακής με την ΑΕΚ θα είναι χωρίς κόσμο.

Συγκεκριμένα, το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε την παρακάτω απόφαση σχετικά με το ματς που δεν έγινε ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, με πρωταγωνιστή τον Όσκαρ Γκαρθία:

Α) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 25/2/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), και στην από 25/2/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, και στην υπ΄ αριθμ. πρωτ. 3592/18/410733 από 27-02-2018 αναφορά συμβάντων της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: «ΑΠΟΦΑΙΝΕΤΑΙ ότι ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ και Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ο οποίος είχε προαγραμματισθεί να διεξαχθεί την 25.02.2018, στην Θεσσαλονίκη, στο γήπεδο «ΤΟΥΜΠΑΣ», στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής ημέρας των αγώνων του πρωταθλήματος «Super League Ελλάδα» της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018, δεν τελέστηκε από υπαιτιότητα της Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ.

ΚΑΤΑΚΥΡΩΝΕΙ τον μη τελεσθέντα αγώνα με τέρματα 0-3 υπέρ της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, και τιμωρεί με αφαίρεση τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου την εγκαλουμένη Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ .

Διαβάστε επίσης
Από τον παράδεισο στην κόλαση ο ΠΑΟΚ - Ηττα με 3-2 από την Αϊντχόφεν

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ τη χρηματική ποινή των τριάντα χιλιάδων (30.000,00) ευρώ και πειθαρχική ποινή διεξαγωγής δύο (2) αγώνων χωρίς θεατές».