“Ανοιξαν” οι ουρανοί στην απονομή της Γαλλίας – Απίθανος πανηγυρισμός Μακρόν (ΦΩΤΟ)

Πρωτόγνωρο σκηνικό Αυτή η απονομή στην πρωταθλήτρια κόσμου Γαλλία θα μείνει στην ιστορία. Κι αυτό γιατί, τη στιγμή που άρχισε η τελετή, ξεκίνησε μια πολύ δυνατή βροχή που κράτησε αρκετά λεπτά, για την ακρίβεια όση ώρα και τα πανηγύρια.Ακολουθήστε το Thes.gr στο Google News! Μοναδική θεματολογία με το κύρος του Thes.gr Ο πρόεδρος της FIFA, […]

Πρωτόγνωρο σκηνικό

Αυτή η απονομή στην πρωταθλήτρια κόσμου Γαλλία θα μείνει στην ιστορία. Κι αυτό γιατί, τη στιγμή που άρχισε η τελετή, ξεκίνησε μια πολύ δυνατή βροχή που κράτησε αρκετά λεπτά, για την ακρίβεια όση ώρα και τα πανηγύρια.

Ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο ανέβηκε στην εξέδρα που στήθηκε και για πρώτη φορά είχε μαζί του αρχηγούς κρατών, τον Βλαντιμίρ Πούτιν της Ρωσίας, τον Εμανουέλ Μακρόν της Γαλλίας και την Κολίντα Γκράμπαρ-Κιτάροβιτς της Κροατίας. Ολοι τους χαιρέτησαν τους παίκτες και των δύο ομάδων και μάλιστα έδιναν και τα μετάλλια.

Ολα αυτά με τη βροχή να πέφτει πολύ δυνατά, ενώ μόνο ο Βλαντιμίρ Πούτιν είχε μια σχετική προστασία από ομπρέλα, και με καθυστέρηση έφτασαν και οι υπόλοιπες για τους άλλους επισήμους.

Η φωτογραφία πάντως που κάνει το γύρο του διαδικτύου είναι αυτή με πρωταγωνιστή τον Μακρόν που πανηγυρίζει έντονα το πρώτο γκολ της Γαλλίας έχοντας δίπλα του τη σύζυγό τους και τους υπολοίπους επισήμους.

Διαβάστε επίσης  Viral οι Γάλλοι που απολαμβάνουν το γεύμα τους με... φόντο τις φωτιές από τις ταραχές