Από… Τετάρτη η απόφαση για το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Μαραθώνια η εκδίκαση, με email εμφανίστηκε ο διαιτητής Κομίνης! Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η εκδίκαση της υπόθεσης των γεγονότων της Τούμπας από το πειθαρχικό όργανο της Superleague. Ο διαιτητής Κομίνης δεν έδωσε το «παρών» στη διαδικασία που είχε διάρκεια μεγαλύτερη των 5 ωρών, αλλά… εμφανίστηκε στο τέλος με 2 mail. «Δυστυχώς, ως τις 28 […]

Μαραθώνια η εκδίκαση, με email εμφανίστηκε ο διαιτητής Κομίνης!

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η εκδίκαση της υπόθεσης των γεγονότων της Τούμπας από το πειθαρχικό όργανο της Superleague. Ο διαιτητής Κομίνης δεν έδωσε το «παρών» στη διαδικασία που είχε διάρκεια μεγαλύτερη των 5 ωρών, αλλά… εμφανίστηκε στο τέλος με 2 mail.

«Δυστυχώς, ως τις 28 Μαρτίου δεν είναι εφικτή η αυτοπροσώπως παρουσία μου για λόγους που αφορούν οικογενειακά προβλήματα. Σε συνέχεια του παραπάνω μηνύματός μου, δεν ξέρω αν θα είναι εφικτή η φυσική μου παρουσία και μετά την 28η Μαρτίου. Πάντως, δέχομαι να καταθέσω μέσω υπομνήματος αν κρίνεται αναγκαίο», ανέφερε ο Ελληνας διαιτητής, ο οποίος πλέον καλείται να απαντήσει εντός 48 ωρών στα ερωτήματα που θα του τεθούν.

Διαβάστε επίσης
Super League: Σε απολογία κλήθηκαν ΠΑΟΚ και Καρυπίδης

Απ’ τη μεριά τους, οι ομάδες ζήτησαν 48 ώρες από την στιγμή που θα απαντήσει ο διαιτητής, προκειμένου να υποβάλλουν υπομνήματα. Ετσι, η απόφαση για τη συγκεκριμένη υπόθεση δεν αναμένεται να βγει πριν την προσεχή Τετάρτη (20/03).