Αυγενάκης: «Θα κερδίσει η λογική»

Αυγενάκης κορονοϊός

Συνέντευξη στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων έδωσε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης. Στο περιθώριο της ετήσιας εκδήλωσης για την «αθλητική ημέρα του Κατάρ», ο υφυπουργός, τους στόχους και τα σχέδια της κυβέρνησης για την στήριξη των αθλητών που θα συμμετάσχουν σε Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και την «επένδυση» στον μαζικό αθλητισμό. […]

Συνέντευξη στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων έδωσε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Στο περιθώριο της ετήσιας εκδήλωσης για την «αθλητική ημέρα του Κατάρ», ο υφυπουργός, τους στόχους και τα σχέδια της κυβέρνησης για την στήριξη των αθλητών που θα συμμετάσχουν σε Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και την «επένδυση» στον μαζικό αθλητισμό. Ο Λευτέρης Αυγενάκης, αναφέρθηκε στη συνεργασία Ελλάδας-Κατάρ και φυσικά σε όλες τις ενέργειες που έχει κάνει η κυβέρνηση για να βοηθήσει τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Διαβάστε επίσης
Συνάντηση Αυγενάκη με αντιπροσωπεία της Ελληνικής Παραολυμπαικής Επιτροπής

Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, ευχήθηκε να ακουστεί πολλές φορές ο Εθνικός Υμνος, στο Τόκιο, ενώ αναφερόμενος στις αντιδράσεις για τον αθλητικό νόμο, τόνισε πως θα νικήσει η λογική: «Υπάρχουν δυνάμεις οι οποίες αντιδρούν. Επιμένουν να έχουν στυλωμένα τα πόδια και να δείχνουν το παρελθόν και τη στασιμότητα. Πιστεύω ότι θα κερδίσει και κερδίζει κάθε μέρα η λογική, η πρόοδος και η εξέλιξη».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *