Δεν λέει τίποτα καινούριο ο Κομίνης στην συμπληρωματική του έκθεση

Εμμένει σε όσα έχει γράψει στο φύλλο αγώνα του ντέρμπι της Τούμπας Ο Γιώργος Κομίνης, ο διαιτητής του αγώνα της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, στο υπόμνημα που απέστειλε απαντώντας στις ερωτήσεις του προέδρου του πειθαρχικού οργάνου, Σπυρίδωνα Καποδίστρια, αλλά και των δύο ομάδων, δεν διαφοροποιείται καθόλου από όσα είχε αναφέρει εξ αρχής. […]

Εμμένει σε όσα έχει γράψει στο φύλλο αγώνα του ντέρμπι της Τούμπας

Ο Γιώργος Κομίνης, ο διαιτητής του αγώνα της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, στο υπόμνημα που απέστειλε απαντώντας στις ερωτήσεις του προέδρου του πειθαρχικού οργάνου, Σπυρίδωνα Καποδίστρια, αλλά και των δύο ομάδων, δεν διαφοροποιείται καθόλου από όσα είχε αναφέρει εξ αρχής.

Ο διεθνής ρέφερι έστειλε την συμπληρωματική έκθεση προς τον δικαστή κ. Καποδίστρια, ο οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε, ως όφειλε, τις δύο εμπλεκόμενες ομάδες, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Οπως προκύπτει από την συμπληρωματική έκθεσή του ο Γιώργος Κομίνης δεν αναφέρει τίποτα καινούργιο, παρά τα ερωτήματα που προέκυψαν στην εκδίκαση της υπόθεσης την περασμένη Παρασκευή, παραπέμποντας ουσιαστικά σ’ όλα όσα αναφέρει στο «φύλλο αγώνα».

Δεν υπήρξε καμία απολύτως ενημέρωση ή τοποθέτηση για το αν ζήτησε (σφύριξε) από τις δύο ομάδες να βγουν στον αγωνιστικό χώρο, δεν διευκρινίζει τίποτα αναφορικά με το πότε αποφάσισε να μετρήσει ως κανονικό το γκολ του Βαρέλα, δεν λέει τίποτα σχετικά με το αν ένοιωσε απειλή από τον Ιβάν Σαββίδη και πότε ακριβώς αντιλήφθηκε την παρουσία όπλου.

Διαβάστε επίσης
Super League: Οι διαιτητές της 24ης αγωνιστικής

Για τα τρία συγκεκριμένα ερωτήματα που του τέθηκαν, μετά την ακροαματική διαδικασία της Παρασκευής (16/3) στο Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Οργανο της Super League, ο κ. Κομίνης επιμένει να παραπέμπει στο «φ.α.» που συνέταξε το βράδυ της περασμένης Κυριακής (11/3) στα αποδυτήρια της Τούμπας.

Δεν επιρρίπτει καμία ευθύνη στην ΑΕΚ για τη μη ολοκλήρωση του αγώνα, «καίγοντας» ουσιαστικά τον «Δικέφαλο του Βορρά», καθώς αναφέρει ότι το παιχνίδι διεκόπη κατ’ ουσίαν με υπαιτιότητα του ΠΑΟΚ μετά την εισβολή του Σαββίδη που οπλοφορούσε και του Μίχελ που του είπε «Εσυ τελείωσες».

Πηγή: gazzetta.gr