Δεν μπορεί κανείς να σταματήσει την Στεφανίδη

Η «χρυσή» μας Ολυμπιονίκης «πέταξε» πάνω από τα 4,82 μ. και παρέμεινε 1 χρόνο αήττητη Νέα επιτυχημένη εμφάνιση για την κορυφαία αθλήτρια του επί κοντώ στον κόσμο, τη δικιά μας, Κατερίνα Στεφανίδη. Η «χρυσή» μας Ολυμπιονίκης φαίνεται ασταμάτητη και αυτή τη σεζόν, πετυχαίνοντας τη 17η διαδοχική της νίκη στο μίτινγκ της Ρουέν, όπου πέρασε τα […]

Η «χρυσή» μας Ολυμπιονίκης «πέταξε» πάνω από τα 4,82 μ. και παρέμεινε 1 χρόνο αήττητη

Νέα επιτυχημένη εμφάνιση για την κορυφαία αθλήτρια του επί κοντώ στον κόσμο, τη δικιά μας, Κατερίνα Στεφανίδη. Η «χρυσή» μας Ολυμπιονίκης φαίνεται ασταμάτητη και αυτή τη σεζόν, πετυχαίνοντας τη 17η διαδοχική της νίκη στο μίτινγκ της Ρουέν, όπου πέρασε τα 4,82 μέτρα.

Η Στεφανίδη με αυτήν της την… πτήση βελτίωσε κατά ένα εκατοστό τη φετινή της επίδοση ενώ στη συνέχεια προσπάθησε στα 4,92 μ., χωρίς όμως επιτυχία. Πλέον, το μόνο που της απομένει είναι να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου που θα διεξαχθεί στο Μπέρμιγχαμ (02/04-03).

Αξίζει να αναφέρουμε πως από ελληνικής πλευράς, στο ίδιο μίτινγκ συμμετείχε και η Νικόλ Κυριακοπούλου που πέρασε τα 4,50 μ., ενώ ο Κώστας Φιλιππίδης πέρασε τα 5,70 μ. και ήταν τρίτος στο επί κοντώ ανδρών.