Καμία… νυχτερινή αντίδραση από την ΑΕΚ!

Στην ΑΕΚ δεν μπήκαν σε διαδικασία να δημιουργήσουν κανένα “γαϊτανάκι” νυχτερινών αντιδράσεων Σιγή ιχθύος από την πλευρά της ΑΕΚ… H απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ βγήκε τα ξημερώματα και όμως στην ΑΕΚ δεν μπήκαν στη διαδικασία να προχωρήσουν σε οποιαδήποτε μεταμεσονύχτια αντίδραση. Παρότι η απόφαση που βγήκε, προφανώς και αγγίζει την Ένωση, τόσο ως προς την […]

Στην ΑΕΚ δεν μπήκαν σε διαδικασία να δημιουργήσουν κανένα “γαϊτανάκι” νυχτερινών αντιδράσεων

Σιγή ιχθύος από την πλευρά της ΑΕΚ… H απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ βγήκε τα ξημερώματα και όμως στην ΑΕΚ δεν μπήκαν στη διαδικασία να προχωρήσουν σε οποιαδήποτε μεταμεσονύχτια αντίδραση. Παρότι η απόφαση που βγήκε, προφανώς και αγγίζει την Ένωση, τόσο ως προς την βαθμολογία όσο και ως προς τα δεδομένα του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ που θα γίνει με κόσμο στις εξέδρες, στην ΑΕΚ δεν μπήκαν σε διαδικασία να δημιουργήσουν κανένα “γαϊτανάκι” νυχτερινών αντιδράσεων.

Διαβάστε επίσης
Γκαρσία: "Και για εμάς είναι τελικός και γι’ αυτούς"

Σύμφωνα με πληροφορίες προφανώς και υπάρχουν απορίες στο νομικό επιτελείο της ομάδας για την απόφαση που βγήκε. Όπως λειτουργούν πάντα σ’ αυτές τις περιπτώσεις, όμως, δεν επρόκειτο να πάρουν αποφάσεις για οποιαδήποτε αντίδραση ούτε εν βρασμώ ούτε μέσα στα μεσάνυχτα. Και φυσικά υπάρχει κι ένα παιχνίδι σε λίγες ώρες στην Τούμπα, που η ΑΕΚ θέλει να το παίξει και να το κερδίσει. Άλλωστε, όταν βγήκε η απόφαση από την Επιτροπή Εφέσεων, οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ήδη βρίσκονταν στα… κρεβάτια τους στο ξενοδοχείο στην Θεσσαλονίκη.

Πηγή: www.sport24.gr