«Καθαρές όλες οι εξετάσεις του Οσκαρ Γκαρθία»

Τι λέει καρδιοχειρουργός – αυτόπτης μάρτυρας που βρισκόταν στο Διαβαλκανικό Κέντρο Στο Διαβαλκανικό Κέντρο, όπου νοσηλεύτηκε ο Οσκαρ Γκαρθία, βρισκόταν ο καρδιοχειρουργός Βασίλης Χαλβατζούλης, όταν έφτασε ο προπονητής του Ολυμπιακού. Ο κ. Χαλβατζούλης μίλησε στην εκπομπή «Live News» του Νίκου Ευαγγελάτου στο Epsilon για όσα διαδραματίστηκαν κατά τη διάρκεια των εξετάσεων του Γκαρθία. Υπενθυμίζουμε ότι […]

Τι λέει καρδιοχειρουργός – αυτόπτης μάρτυρας που βρισκόταν στο Διαβαλκανικό Κέντρο

Στο Διαβαλκανικό Κέντρο, όπου νοσηλεύτηκε ο Οσκαρ Γκαρθία, βρισκόταν ο καρδιοχειρουργός Βασίλης Χαλβατζούλης, όταν έφτασε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Ο κ. Χαλβατζούλης μίλησε στην εκπομπή «Live News» του Νίκου Ευαγγελάτου στο Epsilon για όσα διαδραματίστηκαν κατά τη διάρκεια των εξετάσεων του Γκαρθία.
Υπενθυμίζουμε ότι ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» δέχθηκε ένα ρολό χαρτί στο πρόσωπο, μέσα στην Τούμπα, με αποτέλεσμα το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός να μην αρχίσει ποτέ.

«Πήγα στο Διαβαλκανικό, ήμουν παρών, εκεί συνάντησα και τον γιατρό του Ολυμπιακού και τον διοικητή ασφαλείας που συνόδευαν τον Όσκαρ Γκαρθία. Τον είδα μέσα στο ακτινολογικό εργαστήριο, έκανε τις εξετάσεις του, την ακτινογραφία προσώπου, σπλαχνικού κρανίου, έκανε την αξονική και εισήχθη μέσα στο νοσοκομείο», είπε αρχικά για να συνεχίσει: «Οι εξετάσεις όλες -και η ακτινογραφία σπλαχνικού κρανίου και η αξονική του- ήταν εντελώς φυσιολογικές. Αλλά επειδή ανέφερε ζάλη και συμπτώματα υποκειμενικά εγκεφαλικής διασείσεως, το νοσοκομείο ήταν υποχρεωμένο να κάνει εισαγωγή στον ασθενή προς παρακολούθηση».

Ο ίδιος στις δηλώσεις του στην κάμερα του τηλεοπτικού καναλιού, πρόσθεσε πως: «Μίλησα με τους γιατρούς. Μου είπαν ότι εργαστηριακά όλες οι εξετάσεις ήταν αρνητικές. Δεν υπήρχε κάτι… Αλλά επειδή ανέφερε ενοχλήματα ζάλης και πόνου, πονοκεφάλου, έγινε προληπτική εισαγωγή «με συμπτώματα εγκεφαλικής διάσεισης».

Διαβάστε επίσης
Γκαρσία: "Βάλαμε γκολ, το σημαντικό είναι η καλή απόδοση της ομάδας"

Οι εξετάσεις του ήταν φυσιολογικές, το κατάλαβε αυτό, ενημερώθηκε ο γιατρός του Ολυμπιακού, δηλαδή σε όποιο εργαστηριακό έλεγχο έγινε μέσα στο νοσοκομείο ήταν όλα αρνητικά. Ακτινογραφία αρνητική, αξονική, δεν υπήρχε κάτι ιδιαίτερο τραύμα που να ενοχλεί, που σημαίνει ότι αν ήθελε θα μπορούσε να το υπομείνει».

«Eφυγε χωρίς εξιτήριο»
Στη συνέχεια ο κ. Χαλβατζούλης, είπε: «Πληροφορήθηκα σήμερα ότι ο κύριος Γκαρθία έφυγε το πρωί χωρίς να περάσει το 12ωρο που συνέστησαν οι γιατροί ότι πρέπει να παραμείνει για παρακολούθηση. Eφυγε κατά τις 8.30 το πρωί, υπέγραψε ο ίδιος, είπε «είμαι καλά» και έφυγε… Χωρίς να πάρει εξιτήριο… Δεν πήρε κάτι στο χέρι, είπε «υπογράφω και φεύγω, είμαι καλά». Έφυγε μόνος του. Δεν έκλεισε το 12ωρο μέσα στο νοσοκομείο, έφυγε στις 8.30… το πρωί είχα ενημέρωση ότι υπέγραψε μόνος του, οικειοθελώς, το εξιτήριο και έφυγε».

Πηγή: newsit.gr