Μαρία Σάκκαρη: «Εδώ με έκραζαν όταν έχανα σε τελικούς και ημιτελικούς» (ΒΙΝΤΕΟ)

Σάκκαρη

Δεν μπορούσε να εξηγήσει τι μπορεί να πήγε λάθος

Στον πρώτο γύρο του Roland Garros αποκλείστηκε η Μαρία Σάκκαρη, παρόλο που στο παρελθόν έχει καταφέρει να φτάσει μέχρι και τα ημιτελικά του τουρνουά.

Μιλώντας μετά το παιχνίδι στο Eurosport, η Σάκκαρη δεν μπορούσε να εξηγήσει τι πήγε λάθος, πέρα από το εμφανές άγχος της, αλλά έδειξε ότι πλέον δεν την “αγγίζει” η κριτική του κόσμου.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Σάκκαρη:

«Είχα πολύ δύσκολη κλήρωση εξ αρχής είναι η αλήθεια. Η δυσκολότερη ίσως που θα μπορούσε να μου τύχει από τις unseeded, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Είμαι παίκτρια με ένα υψηλό επίπεδο. Επρεπε να έχω βρει περισσότερες λύσεις όμως στο γήπεδο. Να μπορούσα να είχα αντιμετωπίσει λίγο καλύτερα το άγχος. Είναι λίγο φρέσκο όλο αυτό και είναι δύσκολο να πω τι πήγε στραβά. Είχα ξεκινήσει καλά το παιχνίδι και θα μπορούσα να το διαχειριστώ καλύτερα».

Για το υπόλοιπο το σεζόν: «Δε μπορώ να πω πολλά για το μέλλον. Σίγουρα θέλω λίγες μέρες ξεκούρασης, να ηρεμήσει το κεφάλι και θα ξεκινήσω τα παιχνίδια στο γρασίδι. Το πού θα ξεκινήσει δεν το έχω αποφασίσει. Η σεζόν συνεχίζεται, δεν υπάρχει κάτι παραπάνω».

Διαβάστε επίσης  Στα προημιτελικά του Tokyo Open η Μαρία Σάκκαρη

Για τον αποκλεισμό από unseeded παίκτρια και την κριτική που δέχεται: «Στα τελευταία δύο τουρνουά έχασα από την Βοντρούσοβα που έχει παίξει τελικό grand slam και την Μούχοβα που λόγω τραυματισμού έχει πέσει στην κατάταξη. Σίγουρα θα χάσω από παίκτριες με χαμηλότερο ranking μέσα στη χρονιά. Εδώ με έκραζαν όταν έχανα σε τελικούς και ημιτελικούς που δεν της χάνω από μικρές παίκτριες, αλλά από τοπ, γι’ αυτό και διαφωνώ. Αλλά θα τύχει να χάσεις και άσχετα από το ranking».