Μαρία Σάκκαρη: Συναντήθηκε με τον Τζανλουίτζι Μπουφόν στην Πάρμα (ΒΙΝΤΕΟ)

Σάκκαρη Μπουφόν

Συζήτησαν και αντάλλαξαν δώρα

Η Μαρία Σάκκαρη βρίσκεται στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην Πάρμα για το τουρνουά τένις που πραγματοποιείται στην πόλη.

Ετσι η Ελληνίδα τενίστρια είχε την ευκαιρία να συναντήσει από κοντά τον θρυλικό Ιταλό τερματοφύλακα Τζανλουίτζι Μπουφόν, με τον οποίο είχε και μια σύντομη συζήτηση ενώ αντάλλαξαν και δώρα.

Η Ελληνίδα τενίστρια μπήκε με το δεξί στο τουρνουά νικώντας την Ουκρανή Κατερίνα Κοζλόβα-Μπάιντλ και στη συνέχεια εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι είχε ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή της επισκέφθηκε το προπονητικό κέντρο της Πάρμα, της ποδοσφαιρικής ομάδας της πόλης.

Εκεί, η Σάκκαρη είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τον Μπουφόν, έναν από τους θρύλους του ιταλικού ποδοσφαίρου, κάνοντας του δώρο μία ρακέτα, ενώ το δικό του δώρο προς τη Μαρία ήταν μια φανέλα του με το Νο1.

«Σε ξέρω. Σε είδα χθες, παρακολουθώ τένις γυναικών, το προτιμώ από το αντρικό. Είσαι στο top-10», είπε ο Μπουφόν προς τη Σάκκαρη, η οποία απάντησε λέγοντάς του με χιούμορ «και εγώ σε ξέρω».

«Παίζω ορισμένες φορές τένις και μου αρέσει να σερβίρω και να κάνω βολέ», συνέχισε ο Ιταλός τερματοφύλακας, με τη Μαρία να απαντάει πως «ο προπονητής μου, Τομ Χιλ, μου λέει να μην αφήνω τίποτα να περάσει, όπως κάνει ο Μπουφόν».