Μίλτος Τεντόγλου: Τι αποκάλυψε για τα παπούτσια και το γούρι του στην Κωνσταντινούπολη

Τεντόγλου

Ο αθλητής θα πάρει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου

Ο Μίλτος Τεντόγλου λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο για να ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη, προκειμένου να πάρει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, μίλησε στους δημοσιογράφους για τους στόχους του.

Πεπεισμένος μάλιστα ότι θα κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο, ο Μίλτος Τεντόγλου ανέφερε χαρακτηριστικά στην εκπομπή “Πρωινό μας”: «Έχω συνηθίσει να κάνω αγώνες το πρωί, γιατί οι προκριματικοί είναι πάντα το πρωί, απλά το σπαστικό τώρα είναι ότι είναι και ο τελικός το πρωί».

Στάθηκε μάλιστα στο γεγονός ότι ο τελικός είναι πρωί, λέγοντας: «Είναι κάτι που με ενοχλεί αλλά εννοείται θα είμαι καλά και θα το παλέψω. Το χρυσό είναι ο στόχος μου, θα είναι το τρίτο μου. Νιώθω πολύ δυνατός, νιώθω ότι θα τα καταφέρω».

«Δεν παίρνω εκφράσεις γιατί τρομάζουν οι αντίπαλοι»

«Αυτή τη φορά πρόσεξα περισσότερο τα παπούτσια. Έχω πάρει δύο ζευγάρια διαφορετικά, είμαι οκ», πρόσθεσε ο Μίλτος Τεντόγλου, μετά τον σάλο με την ακύρωση του άλματός του στο μίτινγκ του Λίεβεν λόγω παπουτσιών.

«Όταν κάνω καλό άλμα δεν παίρνω εκφράσεις γιατί τρομάζουν οι αντίπαλοι», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Μίλτος Τεντόγλου σε ερώτηση δημοσιογράφων.

Διαβάστε επίσης  Τεντόγλου: "Φέτος θα είμαι αήττητος και θα κάνω μεγάλη επίδοση στο παγκόσμιο" (ΒΙΝΤΕΟ)

«Θα προσπαθήσω για το ατομικό ρεκόρ, θα είμαι ευχαριστημένος και με ένα 8,50 και ας μην είναι ρεκόρ, 8,55 είναι το ρεκόρ μου στον κλειστό. Αν κάνω ρεκόρ έστω και ένα εκατοστό θα είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί αυτή τη στιγμή είμαι ο τρίτος όλων των εποχών στην Ευρώπη και ο δεύτερος όλων των εποχών έχει ένα εκατοστό πάνω. Ακόμα και ένα εκατοστό είναι πολύ καλό για μένα» τόνισε ο Μίλτος Τεντόγλου.

Ο Μίλτος Τεντόγλου έδειξε και το γούρι του, που είναι ένα βραχιολάκι που φορά στο πόδι του: «Είναι από μία κυρία που τα φτιάχνει, ήταν παλιά αθλήτρια. Έχει φτιάξει και για άλλους αθλητές, είναι λίγο γυναικείο αλλά εμένα μου αρέσει πάρα πολύ. Έχει και κάτι κουδουνάκια, μου αρέσει πάντα να το φορώ αυτό».