Νεκρός από πυροβολισμούς ο παγκόσμιος πρωταθλητής ζίου ζίτσου Λεάντρο Λο

Λο

Είδηση που έχει προκαλέσει σοκ στον παγκόσμιο αθλητισμό

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής ζίου ζίτσου Λεάντρο Περέιρα ντο Νασιμέντο Λο σκοτώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, είδηση που έχει προκαλέσει σοκ στον παγκόσμιο αθλητισμό.

Ο Λο πυροβολήθηκε στο Σάο Πάολο, μετά από καυγά σε κλαμπ. Όπως ανέφερε ο δικηγόρος του οκτώ φορές παγκόσμιου πρωταθλητή, δράστης και θύμα διασκέδαζαν στο κλαμπ Sírio, όταν διαπληκτίστηκαν.

Ο δολοφόνος, που ήταν αστυνομικός, προκάλεσε τον Λο και την παρέα του, με τον Βραζιλιάνο πρωταθλητή να ακινητοποιεί τον δράστη. Μόλις τον άφησε, εκείνος έβγαλε όπλο και πυροβόλησε τον παγκόσμιο πρωταθλητή μια φορά στο κεφάλι.

«Ήρθε στο τραπέζι που βρισκόμασταν πέντε άτομα και πήρε ένα μπουκάλι. Ο Λο τον ακινητοποίησε κι όταν τον άφησε, αυτός έκανε τέσσερα βήματα πίσω και πυροβόλησε», ανέφερε χαρακτηριστικά φίλος του 33χρονου πρωταθλητή.

Μετά τον πυροβολισμό, ο δράστης κλώτσησε το θύμα δύο φορές στο έδαφος και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή. Στη συνέχεια ο δολοφόνος παραδόθηκε στην αστυνομία, ο οποίος αν και ήταν όργανο της τάξης, είχε πάρει μέρος σε αρκετά περιστατικά βίας.

Διαβάστε επίσης
Μάρθα Καραγιάννη: Σκορπίστηκε στην θάλασσα η τέφρα της - Ραγίζει καρδιές ο Δημήτρης Σούρας