Νέο Ρύσιο: Με ξύλο και προσαγωγές σε παιδικό πρωτάθλημα

Απίστευτα σκηνικά έλαβαν χώρα σε αγώνα παιδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣΜ και πιο συγκεκριμένα στο παιχνίδι του Νέου Ρυσίου με το Αγγελοχώρι. Δίχως υπερβολή… αίμα κι άμμος με τη λήξη της αναμέτρησης!Ακολουθήστε το Thes.gr στο Google News! Μοναδική θεματολογία με το κύρος του Thes.gr Στο φινάλε του ματς, στη μία κερκίδα που υπάρχει στο γήπεδο του […]

Απίστευτα σκηνικά έλαβαν χώρα σε αγώνα παιδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣΜ και πιο συγκεκριμένα στο παιχνίδι του Νέου Ρυσίου με το Αγγελοχώρι.

Δίχως υπερβολή… αίμα κι άμμος με τη λήξη της αναμέτρησης!

Στο φινάλε του ματς, στη μία κερκίδα που υπάρχει στο γήπεδο του Ρυσίου, ήρθαν στα χέρια οι γονείς των παιδιών. Για την ακρίβεια έπεσε το ξύλο της… αρκούδας με τους γονείς να γίνονται ένα κουβάρι! Υπήρξαν ποδοπατήματα, στο περιστατικί συμμετείχαν και παράγοντες με την ένταση να μεταφέρεται λίγο αργότερα και στο πάρκιν.

Υπήρξε παρέμβαση των αστυνομικών που ήταν παρόντες, αλλά χρειάστηκε να έρθουν κι ενισχύσεις προκειμένου να ηρεμήσει η κατάσταση, ενώ υπήρξαν και προσαγωγές.

Το όλο περιστατικό διήρκησε περίπου μία ώρα, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι ήταν κακή και αχαρακτήριστη η συμπεριφορά και των διαιτητών του αγώνα, οι οποίοι αντί να βοηθήσουν, έκαναν χειρότερη την κατάσταση, κάτι που θα πρέπει να απασχολήσει σοβαρά την Ένωση.

Πηγή: thessports.gr