Ο ΟΑΣΘ στη φανέλα του Ηρακλή! (ΦΩΤΟ)

Ο Οργανισμός κοντά στις ομάδες βόλεϊ ανδρών – γυναικών Η νέα φανέλα βόλεϊ του Ηρακλή, τόσο στο ανδρικό όσο και στο γυναικείο τμήμα του συλλόγου, με χορηγό τον Ο.Α.Σ.Θ., παρουσιάστηκε σήμερα στα γραφεία του Οργανισμού. Ακολουθήστε το Thes.gr στο Google News! Μοναδική θεματολογία με το κύρος του Thes.gr Παρόντες στην παρουσίαση της φανέλας και της […]

Ο Οργανισμός κοντά στις ομάδες βόλεϊ ανδρών – γυναικών

Η νέα φανέλα βόλεϊ του Ηρακλή, τόσο στο ανδρικό όσο και στο γυναικείο τμήμα του συλλόγου, με χορηγό τον Ο.Α.Σ.Θ., παρουσιάστηκε σήμερα στα γραφεία του Οργανισμού.


Παρόντες στην παρουσίαση της φανέλας και της συνεργασίας με τον ΟΑΣΘ, ήταν ο πρόεδρος του Ο.Α.Σ.Θ., Στέλιος Παππάς, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Σ.Θ., Σάββας Παναγιωτίδης και το μέλος του ΔΣ του Ο.Α.Σ.Θ. Φώτης Μπίμπασης, ο αντιπρόεδρος του ΤΑΑ Ηρακλή, Μίλτος Οικονόμου και οι αρχηγοί των ομάδων βόλεϊ του Ηρακλή, Κώστας Προύσαλης και Νατάσα Καλαϊτζίδου.


Ο πρόεδρος του Ο.Α.Σ.Θ., Στέλιος Παππάς εξέφρασε την ελπίδα ότι η συνεργασία του Ο.Α.Σ.Θ. με τον Ηρακλή θα βρει ανταπόκριση και από άλλους οργανισμούς και φορείς. «Η προσπάθειά μας έχει ως στόχο τη συμβολή στον πολιτισμό και στον αθλητισμό. Μέσα από την άμιλλα ανάμεσα στις ομάδες να επιτευχθεί η συλλογικότητα και το ευ αγωνίζεσθαι». Ο Στέλιος Παππάς υποσχέθηκε παράλληλα ότι ο Οργανισμός θα συνεχίσει να ενισχύει το μαζικό αθλητισμό.


Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Σ.Θ., Σάββας Παναγιωτίδης, αναφέρθηκε στην 110 χρόνων ιστορία του Ηρακλή, και υπενθύμισε τις μεγάλες ιστορικές προσωπικότητες που συνέδεσαν το όνομά τους με το σύλλογο, όπως τον Γεώργιο Σαϊνόβιτς Ιβάνοφ, που υπήρξε σαμποτέρ των Συμμάχων στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο με σημαντική δράση στη διάρκεια της Κατοχής, και τον Γεώργιο Κατσάνη, αθλητή στίβου του Ηρακλή, που διοικητής της 33ης Μοίρας Καταδρομών, έχασε τη ζωή του, στη διάρκεια της εισβολής του Αττίλα, στην Κύπρο.

Ο αντιπρόεδρος του ΤΑΑ Ηρακλή, Μίλτος Οικονόμου, επισήμανε ότι η χορηγία του Ο.Α.Σ.Θ. αποτελεί σημαντική στήριξη ώστε να επανέλθει ο Ηρακλής στην κορυφή του πρωταθλήματος βόλεϊ.

Διαβάστε επίσης
Θεσσαλονίκη: Χρήση του "Freedom Pass" στον ΟΑΣΘ και το 2022

Οι αρχηγοί της ανδρικής και γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ηρακλή, Κώστας Προύσαλης και Νατάσα Καλαϊτζίδου, ευχαρίστησαν τη διοίκηση του Ο.Α.Σ.Θ. για την ηθική και υλική στήριξη και υποσχέθηκαν επιτυχίες και επιστροφή στους τίτλους.