Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Φλόριντα εναλλακτική έδρα το καλοκαίρι

Η πολιτεία Φλόριντα των ΗΠΑ προτείνεται ως εναλλακτική λύση στο Τόκιο για να φιλοξενηθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του καλοκαιριού, εφόσον η Ιαπωνία δεν είναι τελικώς σε θέση να φιλοξενήσει τη διοργάνωση.

Το αμερικανικό κράτος απέστειλε επιστολή προς τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή, με την οποία την ενθαρρύνει να εξετάσει το ενδεχόμενο οι Ολυμπιακοί Αγώνες να αλλάξουν έδρα, εφόσον οι Ιάπωνες παραιτηθούν λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

«Υπάρχει ακόμα χρόνος για να αποσταλεί μια ομάδα εργασίας στη Φλόριντα, προκειμένου να συναντήσει πολιτειακούς και τοπικούς αξιωματούχους για τους Αγώνες», έγραψε ο επικεφαλής οικονομικός διευθυντής της Πολιτείας της Φλόριντα, Τζίμι Πατρόνις.

Ο ίδιος υπενθύμισε πως η Φλόριντα επέτρεψε με επιτυχία τις αθλητικές δραστηριότητες κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ακόμη και με την παρουσία του κοινού, δηλαδή όπως θα γίνει την επόμενη 7 Φεβρουαρίου στην Τάμπα Μπέι, όταν θα μαζευτούν 22.000 χιλιάδες θεατές για το Super Bowl, μεταξύ των Τάμπα Μπέι Μπακανίρς και των Κάνσας Σίτι Τσιφς.

Διαβάστε επίσης
ΗΠΑ: 62 οι επιβεβαιωμένοι νεκροί από τον φονικό τυφώνα Ιαν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.