ΠΑΟΚ και Απόλλων Πόντου στηρίζουν και συμμετέχουν στο συλλαλητήριο

Ενόψει της κινητοποίησης της Κυριακής (21/1) Εμπρακτα στηρίζουν το συλλαλητήριο της Κυριακής για την Μακεδονία ΠΑΟΚ και Απόλλων Πόντους. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση: “Η Μακεδονία είναι ο τόπος μας, το σπίτι μας, η ιστορία μας. Είναι ιστορικά μία και Ελληνική. Δεν είναι δική μας δουλειά να παράγουμε πολιτική, ωστόσο απαιτούμε η αλήθεια […]

Ενόψει της κινητοποίησης της Κυριακής (21/1)

Εμπρακτα στηρίζουν το συλλαλητήριο της Κυριακής για την Μακεδονία ΠΑΟΚ και Απόλλων Πόντους.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση: “Η Μακεδονία είναι ο τόπος μας, το σπίτι μας, η ιστορία μας. Είναι ιστορικά μία και Ελληνική. Δεν είναι δική μας δουλειά να παράγουμε πολιτική, ωστόσο απαιτούμε η αλήθεια και η ιστορία να διαφυλαχθούν με κάθε κόστος.

Αντιλαμβανόμαστε την κρισιμότητα για την επίλυση ενός εθνικού θέματος, όχι όμως εις βάρος της εθνικής συνείδησης των πολιτών της Μακεδονίας. Οποιαδήποτε λύση που δεν θα προκαλεί την κοινωνία και που θα συντελεί στην ισχυροποίηση τόσο της Βόρειας Ελλάδας, όσο και ολόκληρης της χώρας είναι ευπρόσδεκτη, χωρίς παραχάραξη της πραγματικότητας και της ιστορίας.

Ενόψει του συλλαλητηρίου της Κυριακής (21.01), σύσσωμη η οικογένεια του ΠΑΟΚ ενώνει τη φωνή της με τους εκατομμύρια που έχουν την ίδια άποψη”.

Διαβάστε επίσης
Για την πρώτη νίκη στη Γρανάδα ο ΠΑΟΚ, εν μέσω φημολογίας για τον Φερέιρα

Ανάλογη ανακοίνωση εξέδωσε και ο Απόλλων Πόντου:

“2500 χρόνια Ελληνικής Μακεδονικής ιστορίας δεν παραγράφονται με πολιτικά τερτίπια.

Η Μακεδονία ήταν, είναι και θα είναι Ελληνική! Το θέμα δεν είναι πολιτικό αλλά όλων των Ελλήνων! Αφορά εμάς, τα παιδιά μας, τα εγγόνια μας, τους προγόνους μας. Μόνο με την φωνή μας και με αγώνα θα δείξουμε την δυναμική μας.

Ο Απόλλων γεννήθηκε από Έλληνες Ποντίους αγωνιστές που έφτιαξαν την ζωής τους και πρόκοψαν στην σπουδαία γη της Μακεδονίας! Οι παππούδες μας αγωνίστηκαν για αυτά τα άγια χώματα. Αυτό πρέπει να κάνουμε και εμείς!

Γι αυτό και ο Μ.Γ.Σ.Κ. ο Απόλλων θα συμμετέχει στο συλλαλητήριο της Κυριακής!”