Πέμπτος στον κόσμο ο Εμμανουήλ Καραλής!

Νέα εξαιρετική εμφάνιση του νεαρού πρωταθλητή στο Μπέρμιγχαμ Το μέλλον είναι μπροστά του και από ότι φαίνεται είναι λαμπρό! Ο λόγος για τον Εμμανουήλ Καραλή που με άλμα στα 5.80μ. κατέκτησε την 5η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου που διεξάγεται στο Μπέρμπιγχαμ. Μόλις στα 18 του χρόνια, ο Καραλής, ξεπέρασε με την πρώτη τα […]

Νέα εξαιρετική εμφάνιση του νεαρού πρωταθλητή στο Μπέρμιγχαμ

Το μέλλον είναι μπροστά του και από ότι φαίνεται είναι λαμπρό! Ο λόγος για τον Εμμανουήλ Καραλή που με άλμα στα 5.80μ. κατέκτησε την 5η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου που διεξάγεται στο Μπέρμπιγχαμ. Μόλις στα 18 του χρόνια, ο Καραλής, ξεπέρασε με την πρώτη τα 5.80μ. και έκανε νέο ατομικό ρεκόρ δείχνοντας ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση! Η προηγούμενη κορυφαία επίδοση του Έλληνα επικοντιστή είναι τα 5.78μ. τα οποία είχε κάνει πρόσφατα στις 11 Φεβρουαρίου 2018 στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Διαβάστε επίσης
Στίβος: Δύο μετάλλια για την Ελλάδα στο Βαλκανικό πρωτάθλημα

Δύο θέσεις πιο κάτω, στην έβδομη τερμάτισε την προσπάθεια του στη διοργάνωση ο Κώστας Φιλιππίδης. Ο Έλληνας πρωταθλητής που έχει χαρίσει ουκ ολίγες διακρίσεις στη χώρα μας, με άλμα στα 5.70 με την πρώτη φορά δεν κατάφερε να διεκδικήσει την είσοδο του στο βάθρο. Στη μάχη των μεταλλίων αυτή εξελίχθηκε σε μία μονομαχία ανάμεσα στους Λαβιλενί, Κέντρικς και Λίσεκ. Νικητής ήταν ο Γάλλος ο οποίος ήταν και ο μοναδικός που κατάφερε να ξεπεράσει τα 5.90! Τόσο ο Κέντρικς όσο και ο Λίσεκ ολοκλήρωσαν τον αγώνα τους στα 5.85μ.