Πιλίδης: “H μάνα μου αναγκάστηκε να πουλήσει τα χρυσαφικά της για να πάω σε αγώνες”

Γιωρίκας Πιλίδης

Τι αποκάλυψε ο Ελληνας πρωταθλητής

Στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» μίλησε για τη ζωή του ο Γιώργος Πιλίδης, ενώ αναφέρθηκε στις οικονομικές δυσκολίες, στα χρυσαφικά που πούλησε η μητέρα του για να πηγαίνει στους αγώνες και στον έρωτα της ζωής του που είναι μαζί από τα δεκαέξι.

Ο Έλληνας πρωταθλητής της πάλης τοποθετήθηκε σχετικά με την ενασχόλησή του με την πάλη, αλλά και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε.

«Σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο έχω κερδίσει 9 μετάλλια. Στην πάλη ξεκίνησα μικρός, με έφερε ο παππούς μου που ήταν παλαιστής. Είχαμε οικονομικές δυσκολίες, στερηθήκαμε πολλά για να πάω στους αγώνες, η μάνα μου αναγκάστηκε να πουλήσει τα χρυσαφικά της», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Πιλίδης.

«Η μαμά, μάς μεγάλωσε μόνη, είναι χωρισμένοι οι γονείς μου, έχει στερηθεί τα πάντα για εμάς. Κάθε φορά που αγωνίζομαι το κίνητρο μου είναι η οικογένειά μου», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης  Δήμος Παύλου Μελά: Εγκαινιάζεται Αθλητικό Κέντρο Πάλης στο ΕΑΚ Βαρέων Αθλημάτων Σταυρούπολης

Ο Γιώργος Πιλίδης, μίλησε και για τη σύντροφό του.

«Θα πρέπει να ρωτήσουμε την ίδια την κοπέλα μου αν θέλει να παντρευτούμε, υπάρχει στα πλάνα. Πριν κάνω οικογένεια θέλω να είμαι εξασφαλισμένος για να μεγαλώσω τα παιδιά μου χωρίς στερήσεις. Με την Όλγα είμαστε μαζί από τα 16 μου, γνωριστήκαμε μέσω instagram», κατέληξε λέγοντας ο γνωστός αθλητής.