Προς ολοταχώς για τη μεγάλη κατηγορία ο Ζαφειράκης Νάουσας στο χάντμπολ

Πρώτος και αήττητος στον όμιλο του

Πρώτος και αήττητος στον όμιλο του

Με τη λέξη ήττα να αγνοείται από το λεξιλόγιο του, ο Ζαφειράκης Νάουσας συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία στην Α2 κατηγορία των ανδρών στο χάντμπολ. Οι «πορτοκαλί» κέρδισαν ΓΑΣ Κιλκίς εντός έδρας με σκορ 30-22 και έτσι πανηγύρισαν μία ακόμα νίκη στο ενεργητικό τους.

Η ομάδα της Νάουσας φιγουράρει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του ομίλου της με δέκα νίκες και μία ισοπαλία σε έντεκα ματς. Στόχος είναι η άνοδος στη μεγάλη κατηγορία, κάτι για το οποίο οι παίκτες του Δεληχρήστου αναμένεται να δώσουν και την ψυχή τους για να τα καταφέρουν.

Δεκάλεπτα:  7-5, 14-10, 16-12 (ημιχ.), 21-14, 26-18, 30-22 (τελικό)

ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ (Χρήστος Δεληχρήστος): Μπουμπουλέντρας, Δεληχρήστος, Χατζηγεωργίου 7, Μπιλιούρης 1, Λένος, Διδασκάλου 2, Εμμανουηλίδης 1, Τζουβάρας, Πετρίδης 3, Κρέσης, Χατζηαγαπίου 1, Οικονόμου 3, Ατσίμοβιτς 5, Βλάχος 5, Κουρουμλίδης 2, Τσαγκέρας.

ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ (Χάρης Δενδράκης): Γρηγοριάδης, Τοκατζόγλου 4, Πετρίδης, Φαχουρίδης Σ. 2, Βαφειάδης, Βιολιτζής, Μαυρόπουλος Α. 4, Σακαλής, Μανουσαρίδης, Μαυρόπουλος Χ. 3, Χοτζούδης, Φαχουρίδης Π. 3, Ιλερής 5, Φαχουρίδης Α. 1, Φυτανίδης.