Πρόστιμα για παραβίαση των όρων επανεκκίνησης της αθλητικής δραστηριότητας

Διοικητικά πρόστιμα για όσους παραβιάζουν τους όρους, τις προϋποθέσεις και τους περιορισμούς επανεκκίνησης της αθλητικής δραστηριότητας, προβλέπει Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργών Οικονομικών, Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Προστασίας του Πολίτη, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Υγείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Εσωτερικών, Υποδομών και Μεταφορών και Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Πρόστιμα: Πιο συγκεκριμένα, για φυσικά πρόσωπα το πρόστιμο ανέρχεται στα 150 ευρώ και για νομικά πρόσωπα στα 1.000 ευρώ, ενώ, σε περίπτωση υποτροπής, τα ποσά αυξάνονται, αντίστοιχα, στα 1.000 και 3.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι η κυβέρνηση έχει υιοθετήσει αυστηρούς όρους λειτουργίας των αθλητικών και ναυταθλητικών εγκαταστάσεων, σε μία προσπάθεια η σταδιακή επανεκκίνηση της αθλητικής δραστηριότητας να μην έχει ως συνέπεια τη διάδοση του κορονοϊού. Στο πλαίσιο αυτό, είναι υποχρεωτική η τήρηση του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της ΓΓΑ, καθώς και των ειδικών πρωτοκόλλων της κατά περίπτωση ομοσπονδίας ή διοργανώτριας αρχής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *