Πρώτος και στο Μπακού ο Λευτέρης Πετρούνιας!

Πετρούνιας

Όγδοο συνεχόμενο χρυσό μετάλλιο για τον Έλληνα πρωταθλητή Είναι ο κορυφαίος του πλανήτη! Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε, υπό τους ήχους του Ζορμπά, την πρώτη θέση και στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου ενόργανης γυμναστικής “AGF Trophy” του Μπακού. Αυτό ήταν το όγδοο συνεχόμενο χρυσό μετάλλιό του μέσα στους τελευταίους 22 μήνες. Στο αγώνισμα των κρίκων, ο […]

Όγδοο συνεχόμενο χρυσό μετάλλιο για τον Έλληνα πρωταθλητή

Είναι ο κορυφαίος του πλανήτη! Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε, υπό τους ήχους του Ζορμπά, την πρώτη θέση και στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου ενόργανης γυμναστικής “AGF Trophy” του Μπακού. Αυτό ήταν το όγδοο συνεχόμενο χρυσό μετάλλιό του μέσα στους τελευταίους 22 μήνες. Στο αγώνισμα των κρίκων, ο Πετρούνιας ήταν εκπληκτικός συγκεντρώνοντας 15.333 βαθμούς και μπήκε με το… δεξί στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις το 2018.

Τον «άρχοντα των κρίκων», ο οποίος είχε πρωτεύσει και στον προκριματικό με 15,400 β., ακολούθησε στο βάθρο ο Τούρκος Ιμπραΐμ Τσολάκ με 15,100 βαθμούς. Τα ελληνικά χρώματα παραλίγο να έχουν διπλή παρουσία στο βάθρο των νικητών, αφού ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης πήρε την 4η θέση. Ο Έλληνας αθλητής συγκέντρωσε 14.700βαθμούς, ενώ ο τρίτος Σιανγκιού Λαν από την Κίνα πήρε μετάλλιο με 14.866 βαθμούς.

Πηγή: www.fosonline.gr