Στεφανίδη: «Μου αρέσει αυτός ο αγωνιστικός χώρος»

Στεφανίδη

Την Πέμπτη ο τελικός Ευχαριστημένη από τον αγώνα της στα προκριματικά του επί κοντώ στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου του Βερολίνου παρουσιάστηκε η Κατερίνα Στεφανίδη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια με 4.55μ πήρε άνετα την πρόκριση για τον τελικό της Πέμπτης, μαζί με τις δύο άλλες Ελληνίδες που συμμετείχαν, την Νικόλ Κυριακοπούλου και την Ελένη Πόλακ. Εκεί η […]

Την Πέμπτη ο τελικός

Ευχαριστημένη από τον αγώνα της στα προκριματικά του επί κοντώ στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου του Βερολίνου παρουσιάστηκε η Κατερίνα Στεφανίδη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια με 4.55μ πήρε άνετα την πρόκριση για τον τελικό της Πέμπτης, μαζί με τις δύο άλλες Ελληνίδες που συμμετείχαν, την Νικόλ Κυριακοπούλου και την Ελένη Πόλακ. Εκεί η Κατερίνα Στεφανίδη θα επιδιώξει να προσθέσει ακόμα ένα μετάλλιο στην πλούσια συλλογή της.

«Απόψε, ο προκριματικός πήγε πολύ καλά, αλλά, ποτέ δεν θα χρησιμοποιούσα τη λέξη εύκολα. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι δεν ήταν τόσο κουραστικό όσο θα μπορούσε να ήταν, μου αρέσει αυτός ο αγωνιστικός χώρος. Από την άλλη πλευρά, όταν βγήκαμε για προθέρμανση νωρίτερα, τα πράγματα ήταν δύσκολα λόγω της ζέστης. Μόλις ο ήλιος έπεσε, αισθάνθηκα πολύ καλύτερα», είπε η Ελληνίδα άλτρια. Από την πλευρά της η βασική αντίπαλός της στη διεκδίκηση του χρυσού μεταλλίου, Αντζέλικα Σιντόροβα (Ρωσία) τόνισε: «Ήταν ένας δύσκολος προκριματικός λόγω του ζεστού καιρού. Αισθάνθηκα λίγο κουρασμένη προς το τέλος του αγώνα. Αλλά το γήπεδο είναι ωραίο και ανυπομονώ για τον τελικό. Δεν ξέρω ποιο ύψος χρειάζεται για ένα μετάλλιο. Ας μιλήσουμε για τον τελικό όταν ολοκληρωθεί. Ο βασικός υποστηρικτής μου εδώ είναι ο προπονητής μου».