Στεφανίδη σε Μητσοτάκη: «Να εγκρίνετε την αίτηση από το 2020 για τιμητική ιθαγένεια στον σύζυγο και προπονητή μου»

Κατερίνα Στεφανίδη σύζυγος

Τόνισε πως μετά από τόσα μετάλλια το αξίζει

Εκκληση στον Κυριάκο Μητσοτάκη να εγκρίνει την αίτηση για τιμητική ιθαγένεια στον σύζυγο και προπονητή της, Μίτσελ Κρίερ, έκανε η Κατερίνα Στεφανίδη.

Η Κατερίνα Στεφανίδη κέρδισε πριν από λίγες ημέρες το αργυρό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στη Ρώμη και -μεταξύ άλλων- δέχθηκε τα συγχαρητήρια του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Με ανάρτησή της στο Twitter, η Κατερίνα Στεφανίδη απάντησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Η Ελληνίδα αθλήτρια ευχαρίστησε τον Έλληνα πρωθυπουργό, αλλά στη συνέχεια έθεσε το ζήτημα της απονομής ελληνικής ιθαγένειας στον σύζυγο και προπονητή της Μίτσελ Κρίερ που εκκρεμεί από το 2020.

Μάλιστα, σχολίασε πως με τόσα μετάλλια που έχει η ίδια φέρει στην Ελλάδα, ο προπονητής της αξίζει να πάρει την ελληνική ιθαγένεια.

Αμεση παρέμβαση Λιβάνιου – Παίρνει την ιθαγένεια ο σύζυγός της

Αμεση ήταν η παρέμβαση του νέου υπουργού Εσωτερικών, Θοδωρή Λιβάνιου στο αίτημα της Ολυμπιονίκη στο άλμα επί κοντώ, Κατερίνας Στεφανίδη, να λάβει τιμητική πολιτογράφηση ο σύζυγος και προπονητής της, Μιτς Κρίερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διαδικασία θα προχωρήσει και θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα με προεδρικό διάταγμα κι έτσι θα ικανοποιηθεί η επιθυμία της Στεφανίδη, που θα έχει και άμεσο πρακτικό αντίκτυπο, καθώς θα μπορεί να συνεχίσει απερίσπαστη την προετοιμασία της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου.

Πηγή φωτό: Eurokinissi

Διαβάστε επίσης  Συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν με συγκρατημένη αισιοδοξία και στο βάθος το Κυπριακό (ΒΙΝΤΕΟ)