Θεσσαλονίκη: Παράταση εγγραφών στο Olympic Day Run Greece

Θεσσαλονίκη: Λόγω της μεγάλης ζήτησης των δρομέων, η Οργανωτική Επιτροπή του Olympic Day Run Greece, που θα διεξαχθεί για 5η χρονιά στη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 29 Μαΐου, αποφάσισε να δώσει παράταση στις εγγραφές.

Αντί να λήξει η διορία στις 15 Μαΐου, οι εγγραφές πήραν παράταση ως τις 18 Μαΐου, προκειμένου να έχουν την ευκαιρία περισσότεροι δρομείς να τρέξουν στον αγώνα που γίνεται με τη συμμετοχή Ολυμπιονικών, Παραολυμπιονικών, διακεκριμένων αθλητών και προπονητών, αθλητικών συλλόγων και σωματείων όλης της χώρας.

Οι εγγραφές γίνονται στην ιστοσελίδα του αγώνα olympicdayrun.gr είτε αυτοπροσώπως στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης (Αγ. Δημητρίου & 3ης Σεπτεμβρίου, Τ.Κ. 54636, Θεσσαλονίκη) και το Olympic Day Run Greece περιλαμβάνει αγώνες 10 χλμ. για ενήλικες, 5 χλμ. για ενήλικες και εφήβους και 1,5 χλμ. για όλες τις ηλικίες. Οι σχολικές ομάδες συμμετέχουν δωρεάν στους Αγώνες 1,5 Km, ενώ ισχύουν ομαδικά πακέτα συμμετοχής.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται από το Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης και την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, την Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία, την Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες, τον Δήμο Θεσσαλονίκης, τον ΣΕΓΑΣ και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσ/νίκης και το ΔΚΟ OLYMPΙA.

Οι Αγώvες είναι πιστοποιημένοι από την AIMS.

Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν, θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο και δίπλωμα συμμετοχής, ενώ οι νικητές θα λάβουν τα ειδικά έπαθλα του 5ουOlympic Day Run Greece.