Τι αναφέρει το φύλλο αγώνα και η θέση του ΠΑΟΚ

Η ένσταση, η μήνυση κατά του Γκαρθία και η γνωμάτευση του γιατρού Για δικαστική μάχη ετοιμάζεται όπως φαίνεται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που θα καταθέσει ένσταση για αντικανονική μη τέλεση του αγώνα, με υπαιτιότητα του Ολυμπιακού, ενώ θα καταθέσει μήνυση κατά του Οσκαρ Γκαρθία. Οι «ασπρόμαυροι» θα στηρίξουν την υπερασπιστική τους γραμμή στις λεπτομέρειες των συμβάντων […]

Η ένσταση, η μήνυση κατά του Γκαρθία και η γνωμάτευση του γιατρού

Για δικαστική μάχη ετοιμάζεται όπως φαίνεται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που θα καταθέσει ένσταση για αντικανονική μη τέλεση του αγώνα, με υπαιτιότητα του Ολυμπιακού, ενώ θα καταθέσει μήνυση κατά του Οσκαρ Γκαρθία.

Οι «ασπρόμαυροι» θα στηρίξουν την υπερασπιστική τους γραμμή στις λεπτομέρειες των συμβάντων και κυρίως στα όσα εγράφησαν στο Φύλλο Αγώνα, που συνέταξε αργά χθες το βράδυ ο διαιτητής του ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, Αλέξανδρος Αρετόπουλος

Συγκεκριμένα ο Τρικαλινός ρέφερι, μεταξύ άλλων γράφει ότι: Ο Οσκαρ Γκαρθία δεν πήγε στο ιατρείο του αγώνα για να εξεταστεί από τον γιατρό της αναμέτρησης, και στη συνέχεια οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ζήτησαν να μεταφερθεί σε Νοσηλευτικό Ιδρυμα μαζί με τον ιατρό του αγώνα για περαιτέρω εξετάσεις, κάτι που δεν επέτρεπε την διεξαγωγή του αγώνα.

Αναφέρεται ακόμα στην ιατρική γνωμάτευση πως ο Οσκαρ Γκαρθία, φέρει εσωτερική αμυχή στο άνω χείλος και πως αυτή η αμυχή δεν τον εμποδίζει να εκτελέσει τα καθήκοντα του.

Τι υποστηρίζει ο ΠΑΟΚ
Στην ένταση τους οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θα ζητάνε τουλάχιστον τη διεξαγωγή του αγώνα σε άλλη ημερομηνία και ποντάρουν πολλά στο «φύλλο αγώνα», το οποίο αναφέρει πως ότι ο Γκαρθία δεν πήγε στο ιατρείο του αγώνα και ο Ολυμπιακός επέτρεψε τον γιατρό του αγώνα να τον εξετάσει μετά από δεκαπέντε λεπτά.

Επίσης ο ΠΑΟΚ θα στηριχτεί και στην γνωμάτευση του γιατρού του αγώνα (πως πρόκειται για αμυχή, που δεν εμποδίζει τον Γκαρθία να ασκήσει τα καθήκοντά του). Επισημαίνει ότι ο Οσκαρ Γκαρθία μεταφέρθηκε σε Ιδιωτικό Ιατρικό Κέντρο και όχι σε δημόσιο νοσοκομείο όπως είναι επιβεβλημένο.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα ποντάρει επίσης στην αναφορά που υπάρχει από τους διαιτητές στο «φύλλο αγώνα» για αποχώρηση του Ολυμπιακού από τον αγωνιστικό χώρο, με απόφαση των ανθρώπων του, ενώ μετά ακολούθησε η τετράδα των διαιτητών.

Διαβάστε επίσης
Χάντμπολ: Με Μπιέλοβαρ ο ΠΑΟΚ για το European Cup γυναικών

Παράλληλα, στέκονται και στο γεγονός, ότι ο Ισπανός τεχνικός στην αρχική δήλωση του Ολυμπιακού, που δόθηκε στους διαιτητές 75 λεπτά πριν την έναρξη, δεν εμφανίζεται πουθενά ως προπονητής της ομάδας του, όπου την θέση αυτή κατέχει ο Χρήστος Κόντης.

Στην συγκεκριμένη λίστα, όπως υποστηρίζουν στη Μικράς Ασίας, δεν προβλέπεται εκπρόθεσμη αντικατάσταση μελών της. Οπως τονίζουν χαρακτηριστικά «ποιος υποτίθεται τραυματίστηκε; Κάποιος που δεν έχει δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο;».

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός έχει δημοσιοποιήσει το διορθωμένο από τον Αρετόπουλο «φύλλο αγώνα» κάτι που έγινε εκπρόθεσμα 15 λεπτά πριν από την έναρξη του ντέρμπι, όπως υποστηρίζουν και μπορούν να αποδείξουν οι ασπρόμαυροι».

Οι «ερυθρόλευκοι» πάντως ξεκαθαρίζουν πως το όνομα του Γκαρθία ήταν δηλωμένο κανονικά στη λίστα και επισημαίνουν πως ο «γιατρός του αγώνα», που αναφέρουν συνέχεια από τον ΠΑΟΚ, φορούσε φόρμα και μπουφάν του ΠΑΟΚ.

Πηγή: ΑΠΕ, gazzetta.gr