Τη Δευτέρα η τελική απόφαση για το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

Ολο το χρονικό της εκδίκασης στην Σούπερ Λιγκ Τη Δευτέρα αναμένεται να εκδοθεί η απόφαση, σε πρωτοβάθμιο επίπεδο, για την τύχη του ντέρμπι της Τούμπας. Αυτό ανέφερε η πρόεδρος του πρωτοβάθμιου μονομελούς πειθαρχικού οργάνου της Σούπερ Λιγκ, κυρία Σκολαρίκη, μετά την ολοκλήρωση της «μαραθώνιας» διαδικασίας, η οποία ξεκίνησε λίγο μετά τις 16:00 και ολοκληρώθηκε στις […]

Ολο το χρονικό της εκδίκασης στην Σούπερ Λιγκ

Τη Δευτέρα αναμένεται να εκδοθεί η απόφαση, σε πρωτοβάθμιο επίπεδο, για την τύχη του ντέρμπι της Τούμπας. Αυτό ανέφερε η πρόεδρος του πρωτοβάθμιου μονομελούς πειθαρχικού οργάνου της Σούπερ Λιγκ, κυρία Σκολαρίκη, μετά την ολοκλήρωση της «μαραθώνιας» διαδικασίας, η οποία ξεκίνησε λίγο μετά τις 16:00 και ολοκληρώθηκε στις 19:30 με διακοπή. Ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός θα πρέπει να καταθέσουν μέχρι τις 10 υπομνήματα και μετά, κατά τη διάρκεια της ημέρας θα ανακοινωθεί το τι μέλλει γενέσθαι.

Πλέον η αγωνία «χτυπάει» κόκκινο. Φίλοι του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκαν τόσο έξω από τα γραφεία της διοργανώτριας αρχής, όσο και μπροστά από το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης. Οπου περίπου 700 θέλησαν να το δικό τους μήνυμα, όταν στην Αθήνα ήταν σε εξέλιξη η εκδίκαση της υπόθεσης.

Διαβάστε επίσης
Βιεϊρίνια: "Υπάρχει σεβασμός με τον Πάμπλο Γκαρσία"

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν θέλησαν να εκδικαστεί αρχικά και ζήτησαν αναβολή, λόγω της συμπληρωματικής έκθεσης του ρέφερι Αρετόπουλου, κάτι που δεν έγινε αποδεκτό. Στην οποία αναφέρεται ότι έγιναν όλα νομότυπα σε ότι αφορά το φύλλο αγώνα και ο γιατρός της αναμέτρησης, τον διαβεβαιωσε οτι υπάρχει τραυματισμός του Γκαρθία.

Πλέον άπαντες περιμένουν την έκβαση της υπόθεσης και αξίζει να σημειωθεί ότι σε περίπτωση τιμωρίας των Θεσσαλονικιών με ποινή κεκλεισμένων των Θυρών, τότε θα υποδεχθούν την επόμενη εβδομάδα την ΑΕΚ, χωρίς τη συμπαράσταση των φίλων τους.
Πηγή: gazzetta.gr