ΤΩΡΑ: Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ κάνουν πορεία στο κέντρο της πόλης (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Φώναξαν συνθήματα έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και κατευθύνθηκαν στον Λευκό Πύργο Οπαδοί του ΠΑΟΚ αυτή την ώρα βρίσκονται στον Λευκό Πύργο  και διαμαρτύρονται για όλα όσα συνέβησαν την περασμένη Κυριακή στο γήπεδο της Τούμπας, με τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Νωρίτερα, βρέθηκαν έξω από τα γραφεία του  ΣΥΡΙΖΑ, Αριστοτέλους με […]

Φώναξαν συνθήματα έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και κατευθύνθηκαν στον Λευκό Πύργο

Οπαδοί του ΠΑΟΚ αυτή την ώρα βρίσκονται στον Λευκό Πύργο  και διαμαρτύρονται για όλα όσα συνέβησαν την περασμένη Κυριακή στο γήπεδο της Τούμπας, με τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Νωρίτερα, βρέθηκαν έξω από τα γραφεία του  ΣΥΡΙΖΑ, Αριστοτέλους με Εγνατία, και φώναξαν συνθήματα ενώ η Εγνατία οδός είχε κλείσει και στα δύο ρεύματα.

Το απόγευμα είχαν συγκεντρωθεί έξω από το Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης με πανό, για να διαμαρτυρηθούν.

Διαβάστε επίσης
Super League: Παναιτωλικός και ΠΑΣ στο δρόμο Αρη και ΠΑΟΚ!


Μάλιστα, μεταξύ αυτών βρίσκοταν και ορισμένοι Βετεράνοι ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου», όπως ο Κυριάκος Αλεξανδρίδης, o Φιλώτας Πέλλιος, ο Χρήστος Τερζανίδης και ο Στέφανος Μπορμπόκης.

Αξίζει να αναφέρουμε πως αυτή την ώρα εκδικάζεται παράλληλα και η υπόθεση στα γραφεία της Super League.

Από την αρχή της διαμαρτυρίας, τους ακολουθούν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για την ομαλή διεξαγωγή της πορείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένοι να μείνουν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, έως ότου βγει η απόφαση από την Super League.