Ελληνική παραολυμπιακή Επιτροπή: Σύμφωνα συνεργασίας με την Πορτογαλία και την Κροατία

Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή

Επικαιροποίησε τη στενή συνεργασία με το Ισραήλ και την Κύπρο

Η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή υπέγραψε σύμφωνα συνεργασίας με την Πορτογαλία και την Κροατία και επικαιροποίησε τη στενή συνεργασία με το Ισραήλ και την Κύπρο.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής επιτροπής Χρήστος Καλούδης μαζί με τον γενικό γραμματέα Χρήστο Τζαμούση στα πλαίσια της Γενικής Συνέλευσης της Ευρωπαϊκής Παραολυμπιακής Επιτροπής είχαν την ευκαιρία να υπογράψουν Σύμφωνα Συνεργασίας με την Κροατική Παραολυμπιακή Επιτροπή, την Πορτογαλική Παραολυμπιακή Επιτροπή αλλά και να επικύρωσαν τη στενή συνεργασία της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής με την Ισραηλινή Παραολυμπιακή Επιτροπή και την Κυπριακή Εθνική Παραολυμπιακή Επιτροπή.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής επιτροπής Χρήστος Καλούδης υπογράμμισε την μεγάλη σημασία των διεθνών συνεργασιών για την ανάπτυξη του Παραολυμπιακού Κινήματος στην Ελλάδα. Επίσης είχε την ευκαιρία κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης της ευρωπαϊκής Παραολυμπιακής επιτροπής να έρθει σε επαφή με πολλούς ηγέτες των Ευρωπαϊκού Παραολυμπιακού Κινήματος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *