Φώτης Μπίμπασης: «Δεν εγκαταλείπω τα όνειρά μου»

Ο πρόεδρος της ΜΚΟ «Αναπηρίας Σήμερα» σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη Ανθρωπος δραστήριος, ανήσυχος και πολυπράγμων, ο Φώτης Μπίμπασης έχει κατορθώσει παρά το πρόβλημα όρασης που αντιμετωπίζει, να θέτει στόχους και να τους πετυχαίνει. Μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Κέντρου Εκπαιδεύσεως και Αποκαταστάσεως Τυφλών Θεσσαλονίκης, Διδάκτωρ Μεταφρασεολογίας στις Φυσικές Επιστήμες για Τυφλούς καθώς και πρόεδρος του […]

Ο πρόεδρος της ΜΚΟ «Αναπηρίας Σήμερα» σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη

Ανθρωπος δραστήριος, ανήσυχος και πολυπράγμων, ο Φώτης Μπίμπασης έχει κατορθώσει παρά το πρόβλημα όρασης που αντιμετωπίζει, να θέτει στόχους και να τους πετυχαίνει. Μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Κέντρου Εκπαιδεύσεως και Αποκαταστάσεως Τυφλών Θεσσαλονίκης, Διδάκτωρ Μεταφρασεολογίας στις Φυσικές Επιστήμες για Τυφλούς καθώς και πρόεδρος του Σωματείου Εμποδιζόμενων Ατόμων «Αναπηρία Σήμερα», είναι ένας ενεργός πολίτης καθώς ένας ενεργός υποστηρικτής ποικίλων πρωτοβουλιών σχετικά με θέματα ΑΜΕΑ, τόσο μέσα από με την ενασχόλησή του με τα κοινά όσο και με τις προσωπικές του δράσεις.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε την ενδιαφέρουσα συνέντευξή του στο TV 100 και στην εκπομπή τα «Λόγια της πόλης». Ο Φώτης Μπίμπασης μιλάει στην Μαρία Αναγνωστίδου για τα παιδικά του χρόνια στα Ιωάννινα, την απώλεια της όρασής του και τη νέα ζωή στην Θεσσαλονίκη, καθώς επίσης αναφέρεται στην ενασχόλησή του με τα κοινά και τις φιλοδοξίες του.