ΓΑΔΘ: Πραγματοποιήθηκε επιτυχώς η διαδικτυακή ημερίδα για τα δικαιώματα ΑμεΑ και των οικογενειών τους

Διαβίωση

Συμμετείχαν εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων διαφόρων κατηγοριών αναπηρίας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε διαδικτυακή ημερίδα με θέμα «Δικαιώματα των ατόμων με Αναπηρία, Χρόνιες Παθήσεις & των Οικογενειών τους» που διοργάνωσε η ΓΑΔΘ, σε συνεργασία με την Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑμεΑ) και το Ινστιτούτο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία & Χρόνιες Παθήσεις (ΙΝ-ΕΣΑμεΑ).

Στόχος της εκδήλωσης ήταν η ενημέρωση των στελεχών της ΓΑΔΘ σε θέματα σχετιζόμενα με την αναπηρία, ώστε κατά την επαφή τους με πολίτες με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις να διασφαλίζεται ο σεβασμός στα ανθρώπινα και συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματά τους.

Χαιρετισμούς απηύθυναν, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγος Λάζαρος Μαυρόπουλος και ο Πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία και του Ινστιτούτου της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία & Χρόνιες Παθήσεις, κ. Ιωάννης Βαρδακαστάνης, ενώ το συντονισμό ανέλαβε ο Τμηματάρχης του Τμήματος Εκπαίδευσης της Γ.Α.Δ.Θ., Αστυνόμος Α΄Παναγιώτης Τσιτσόγλου.

Στο πλαίσιο της ημερίδας την οποία παρακολούθησαν αξιωματικοί Υπηρεσιών της Γ.Α.Δ.Θ., πραγματοποιήθηκαν εισηγήσεις μελών και στελεχών της Ε.Σ.Α.μεΑ και του ΙΝ-ΕΣΑμεΑ, ενώ συμμετείχαν εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων διαφόρων κατηγοριών αναπηρίας.

Διαβάστε επίσης
Απίστευτη καταγγελία: Μητέρα μαθητή ΑμεΑ μένει στο σχολείο μαζί του λόγω έλλειψης ειδικών (ΒΙΝΤΕΟ)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.