Η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή στην 85η ΔΕΘ

85η ΔΕΘ

Πολλοί εκπρόσωποι της πολιτικής και αθλητικής ζωής επισκέφθηκαν το περίπτερο

85η ΔΕΘ: Με μεγάλη επιτυχία «άνοιξε» η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης. Η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή μαζί με την ΕΑΟΜ ΑΜΕΑ και την ΟΣΕΚΑ διαθέτουν το δικό τους περίπτερο στη ΔΕΘ, το οποίο έγινε πόλος έλξης από τους Έλληνες πολιτικούς, που έδωσαν το παρών το Σάββατο στην Εκθεση (11/09).

Εξέχουσες προσωπικότητες της ελληνικής πολιτικής σκηνής επισκέφθηκαν το περίπτερο της ΕΠΕ και είχαν εγκάρδιες συνομιλίες με τον πρόεδρο της ΕΠΕ, κ. Χρήστο Καλούδη, τον Γενικό Γραμματέα της ΕΠΕ, κ. Χρήστο Τζαμούση, και τον Β΄Αντιπρόεδρο της ΕΠΕ, κ. Φώτη Μπίμπαση.

Οι πολιτικοί συνομίλησαν με τους εκπροσώπους τόσο της ΕΠΕ, όσο και της ΕΑΟΜ ΑΜΕΑ, η οποία εκπροσωπήθηκε από τον Β΄αντιπρόεδρο της, κ. Στέφανο Φασιά, τον Έφορο Εθνικών Ομάδων και μέλος του Δ.Σ., κ. Κωνσταντίνο Σιάχο, την κυρία Καπάνταη Σοφία (γραμματειακή υποστήριξη) και την Τεχνική Σύμβουλο, Ιωάννα Πανδιώτη και με τους εκπροσώπους της ΟΣΕΚΑ, όπου έδωσαν το παρών ο πρόεδρος, κ. Χάρης Περδίκης, και η ταμίας της Ομοσπονδίας, κα. Βίκυ Νικολακάρου.

Μεταξύ των εκπροσώπων της κυβέρνησης, που επισκέφθηκαν το περίπτερο, ήταν οι: Θάνος Πλεύρης (Υπουργός Υγείας), Στέλιος Πέτσας (Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών), Σίμος Κεδίκογλου (υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης), Στέλιος Κυμπουρόπουλος (Ευρωβουλευτής), Αθανάσιος Μπαλέρμπας (Γενικός Γραμματέας υπουργείου Εσωτερικών και Οργάνωσης) και η Βούλα Πατουλίδου (Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης).

Διαβάστε επίσης
AI BEYOND Forum: Η τεχνητή νοημοσύνη αλλάζει τη ζωή μας

85η ΔΕΘ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *