ΔΥΠΑ: Δωρεάν online εργαστήρια συμβουλευτικής από 29 Ιανουαρίου

μετεγγραφές φοιτητών εργασία

Αναλυτικά οι θεματικές ενότητες

Συνεχίζεται η δράση μετά τη μεγάλη ανταπόκριση των πολιτών στα διαδικτυακά εργαστήρια συμβουλευτικής και προετοιμασίας για ένταξη στην αγορά εργασίας από εξειδικευμένα στελέχη.

Πιο συγκεκριμένα, η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) συνεχίζει τη δράση τον Φεβρουάριο με 21 νέα εργαστήρια.

Όλοι όσοι αναζητούν ή θέλουν να αλλάξουν εργασία έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν εργαστήρια στις εξής θεματικές ενότητες:

-Πώς να δημιουργήσω ένα αποτελεσματικό βιογραφικό;

-Πώς να προετοιμαστώ σωστά για μία συνέντευξη;

-Ποια είναι τα βήματα για μία επιτυχημένη επιχειρηματική ιδέα;

-Πώς να δημιουργήσω ένα επιχειρηματικό σχέδιο;

-Τα κοινωνικά δίκτυα στην αναζήτηση εργασίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή από τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024, με ένα κλικ εδώ.

Διαβάστε επίσης  e-ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο "χάρτης" των πληρωμών έως τις 24 Μαΐου

Στο κάθε εργαστήριο, διάρκειας δύο ωρών, υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων συμμετοχής (έως 50 άτομα) και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας, σύμφωνα με την ημερομηνία υποβολής της συμμετοχής.

Η πλατφόρμα θα παραμείνει ανοιχτή, μέχρι τη συμπλήρωση των θέσεων ανά εργαστήριο. Σημειώνεται πως οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή σε παραπάνω από ένα εργαστήρια, εφόσον το επιθυμούν.

Στόχος των εργαστηρίων είναι οι συμμετέχοντες να προετοιμαστούν για την ταχύτερη και αποτελεσματική ένταξή τους στην αγορά εργασίας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι συμμετέχοντες ενημερώνονται και ενεργοποιούνται στην αναζήτηση κατάλληλης θέσης εργασίας ή/και μπορούν να αναπτύξουν τη δική τους επιχειρηματική δραστηριότητα, καθώς και να ενισχύσουν την απασχολησιμότητά τους, μέσω ενός αποτελεσματικού βιογραφικού, της προετοιμασίας για συνεντεύξεις με επιχειρήσεις και της κατάλληλης χρήσης των μέσων επαγγελματικής κοινωνικής δικτύωσης.

Πηγή: cnn.gr

Πηγή φωτό: pixabay