Επίδομα θέρμανσης: Πότε θα γίνουν οι επόμενες πληρωμές

επίδομα θέρμανσης

Αναλυτικές πληροφορίες για τις καταβολές

Επίδομα θέρμανσης: Σήμερα το βράδυ θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους σχεδόν 300.000 δικαιούχοι του επιδόματα.

Οπως αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών:

«Το υπουργείο Οικονομικών, συνεπές προς το χρονοδιάγραμμα που είχε ανακοινώσει, προχωρά σήμερα, 29 Δεκεμβρίου, σε νέα καταβολή, ύψους 30,5 εκατ. ευρώ, του επιδόματος θέρμανσης, σε 299.234 δικαιούχους.

Ο κ. Σταϊκούρας αναφέρει ότι οι δικαιούχοι θα δουν την πίστωση έως το βράδυ, τονίζοντας συγκεκριμένα, πλέον, το συνολικό ποσό που έχει καταβληθεί μέχρι σήμερα ανέρχεται στα 86 εκατ. ευρώ. Οι δικαιούχοι θα δουν την πίστωση στους λογαριασμούς τους έως το βράδυ, ανάλογα με τις ροές πίστωσης της κάθε τράπεζας»,

«Η επόμενη πληρωμή αναμένεται, σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση Α. 1243/2021 (ΦΕΚ 5298/Β/15-11-2021), έως την 28η Φεβρουαρίου 2022.

Διαβάστε επίσης
Επίδομα ρεύματος: Oι δικαιούχοι της επιστροφής των 600 ευρώ

Ενώ θα ακολουθήσει άλλη μία πληρωμή έως την 29η Απριλίου του 2022», υπογραμμίζει στη συνέχεια και καταλήγει:

«Το επίδομα θέρμανσης της χειμερινής περιόδου 2021/2022, μετά τη διεύρυνση των εισοδηματικών και περιουσιακών κριτηρίων, καλύπτει την πλειοψηφία των νοικοκυριών που θα καταναλώσουν πετρέλαιο θέρμανσης, φυσικό αέριο και τις άλλες επιδοτούμενες μορφές καυσίμου, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη στήριξη της Κυβέρνησης έναντι των επιπτώσεων της διεθνούς ενεργειακής κρίσης».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.