Εντονα φαινόμενα αναμένονται στην χώρα από την Παρασκευή, ενώ οι μετεωρολόγοι προβλέπουν ότι το Σαββατοκύριακο θα σημειωθεί απότομη αλλαγή του καιρού.
Επιπλέον, αύριο, Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2024, θα εξεταστεί η σκοπιμότητα έκδοσης εκτάκτου δελτίου, όπως αναφέρει σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, ο διευθυντής της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς.
Σε ανάρτησή του ο διευθυντής της ΕΜΥ Θοδωρής Κολυδάς αναφέρει:
«Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΗΜΕΡΩΝ
Από την Παρασκευή ξεκινάνε φαινόμενα στα δυτικά και βόρεια και αρχίζει να αλλάζει βαθμιαία το σκηνικό του καιρού στη χώρα το Σαββατοκύριακο. Το Σάββατο αλλά και την Κυριακή θα έχουμε βροχές και καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας που τοπικά θα είναι ισχυρές.
Αύριο θα εξεταστεί η σκοπιμότητα έκδοσης εκτάκτου δελτίου».
🎯 Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΗΜΕΡΩΝ
✅ Από την Παρασκευή ξεκινάνε φαινόμενα στα δυτικά και βόρεια και αρχίζει να αλλάζει βαθμιαία το σκηνικό του καιρού στη χώρα το Σαββατοκύριακο. Το Σάββατο αλλά και την Κυριακή θα έχουμε βροχές και καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας που… pic.twitter.com/P0aGUXUo5R— Theodoros Kolydas (@KolydasT) November 27, 2024
Η ανάρτηση Τσατραφύλλια
«”Οργανωμένη και σημαντική η κακοκαιρία το Σ/Κ…”
Καλημέρα! Τα νεότερα για την κακοκαιρία του Σ/Κ είναι ότι οργανώνεται και δυναμώνει.
Στην πρώτη γραμμή, οι περιοχές που θα δεχτούν ισχυρές καταιγίδες είναι η Θεσσαλία, η κεντρική Μακεδονία, το Ιόνιο, η Εύβοια, οι Σποράδες ,το ανατολικό Αιγαίο και πολλές πιθανότητες έχει και η Αττική.
Για όποια αλλαγή θα ενημερώσω».