Διαγωνισμός Life-Events

Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για να παρακολουθήσετε στο Θέατρο «Αθήναιον», τη ρομαντική κωμωδία «Σεξ Λεξικόν – Η Επιστήμη του Ερωτα Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για να παρακολουθήσετε στο Θέατρο «Αθήναιον», τη ρομαντική κωμωδία «Σεξ Λεξικόν – Η Επιστήμη του Ερωτα», του Σπύρου Δ. Μιχαλόπουλου σε σκηνοθεσία Αγγελίτας Τσούγκου, με τη Φωτεινή Αθερίδου (Κάτια) και τον […]

Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για να παρακολουθήσετε στο Θέατρο «Αθήναιον», τη ρομαντική κωμωδία «Σεξ Λεξικόν – Η Επιστήμη του Ερωτα

Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για να παρακολουθήσετε στο Θέατρο «Αθήναιον», τη ρομαντική κωμωδία «Σεξ Λεξικόν – Η Επιστήμη του Ερωτα», του Σπύρου Δ. Μιχαλόπουλου σε σκηνοθεσία Αγγελίτας Τσούγκου, με τη Φωτεινή Αθερίδου (Κάτια) και τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη (Τάκης).

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook (εδώ), like στην ανάρτησή μας και public share (απαραιτήτως δημόσια κοινοποίηση) στη φωτογραφία του διαγωνισμού και 2 τυχεροί θα κερδίσουν μία διπλή πρόσκληση για την Παρασκευή 20 Απριλίου 2018 στις 21:30.

Ο διαγωνισμός λήγει το βράδυ της Πέμπτης 19 Απριλίου και οι νικητές θα ανακοινωθούν το πρωί της Παρασκευής 20 Απριλίου, στη σελίδα μας στο Facebook.
Καλή σας επιτυχία!

Η παράσταση
Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης ως Τάκης και η Φωτεινή Αθερίδου ως Κάτια έρχονται στη Θεσσαλονίκη με τη ρομαντική κωμωδία «Σεξ Λεξικόν – Η Επιστήμη του Έρωτα» του Σπύρου Δ. Μιχαλόπουλου σε σκηνοθεσία Αγγελίτας Τσούγκου, μόνο για δύο παραστάσεις στο θέατρο Αθήναιον, την Παρασκευή 20 και το Σάββατο 21 Απριλίου.

Στην Ελλάδα του 1978, δύο ερωτευμένοι δεκαεπτάχρονοι σχεδιάζουν να οδηγήσουν τη σχέση τους στην κορυφαία στιγμή της, να κάνουν, δηλαδή, έρωτα για πρώτη φορά, ξεπερνώντας τη συστολή τους, αλλά και τις στερεοτυπικές κοινωνικές αντιλήψεις της εποχής.

Διαβάστε επίσης
Θεσσαλονίκη: Πρόστιμο σε 20χρονη που βγήκε για ποτό σε μπαρ με ξένο πιστοποιητικό εμβολιασμού

«Σύμβουλος» στην πορεία τους προς την ολοκλήρωση της σχέσης τους, ένα παλαιομοδίτικο λεξικό του σεξ, σύμφωνα με το οποίο οι άντρες δεν πρέπει να συνάπτουν περιστασιακές ερωτικές σχέσεις με άγνωστες κοπέλες και «τουρίστριες ξυπόλυτες και βρώμικες», ενώ οι γυναίκες πρέπει να αποφεύγουν «τα νυχτερινά κλαμπς με τα τζιουκ-μποξ, τη σεξ-ατμόσφαιρα και τον χαμηλό φωτισμό».

Οι ηθικοπλαστικές απόψεις του οπισθοδρομικού λεξικού αποπροσανατολίζουν τους δύο νέους, δημιουργώντας τις συνθήκες για μια τρυφερή κωμωδία με vintage αισθητική και καταιγιστικό ρυθμό, ενώ γίνονται αφορμή για να ξετυλιχθεί το κουβάρι των διαφορετικών τους απόψεων για την πολιτική, την κοινωνία και τις σχέσεις, αλλά και να δοκιμαστούν τα όρια της δικής τους σχέσης.

Το «Σεξ Λεξικόν – Η Επιστήμη του Έρωτα» του Σπύρου Δ. Μιχαλόπουλου, δημοσιογράφου βραβευμένου με το Βραβείο Μπότση και αποφοίτου του Studio Θεατρικής Συγγραφής του Εθνικού Θεάτρου, έκανε πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 2016 στο black box του θεάτρου 104, ενώ από τον Οκτώβριο του 2017 παρουσιάζεται με μεγάλη επιτυχία στην κεντρική σκηνή του ίδιου θεάτρου.

Ταυτότητα παράστασης
Κείμενο: Σπύρος Δ. Μιχαλόπουλος
Σκηνοθεσία: Αγγελίτα Τσούγκου
Επιμέλεια κίνησης: Ερμίρα Γκόρο
Σκηνικά – Κοστούμια: Σάντρα Σωτηρίου
Σχεδιασμός φωτισμού: Χριστίνα Θανάσουλα
Βοηθός σκηνοθέτη: Μερόπη Παπαστεργίου
Φωτογραφίες: Χάρης Γερμανίδης

Ερμηνεύουν:
Φωτεινή Αθερίδου (Κάτια)
Σπύρος Χατζηαγγελάκης (Τάκης)