Διαγωνισμός Life-Events

Εξι διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Το μόνον της ζωής του ταξείδιον» Κερδίστε έξι διπλές προσκλήσεις για να παρακολουθήσετε στο Θέατρο «ΑΥΛΑΙΑ» την εξαιρετική παράσταση του Δήμου Αβδελιώδη, στο βιωματικό αριστούργημα του Γεωργίου Βυζηινού «Το μόνον της ζωής του ταξείδιον», με την Ιωάννα Παππά.Ακολουθήστε το Thes.gr στο Google News! Μοναδική θεματολογία με το κύρος του […]

Εξι διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Το μόνον της ζωής του ταξείδιον»

Κερδίστε έξι διπλές προσκλήσεις για να παρακολουθήσετε στο Θέατρο «ΑΥΛΑΙΑ» την εξαιρετική παράσταση του Δήμου Αβδελιώδη, στο βιωματικό αριστούργημα του Γεωργίου Βυζηινού «Το μόνον της ζωής του ταξείδιον», με την Ιωάννα Παππά.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook (εδώ), like στην ανάρτησή μας και public share (απαραιτήτως δημόσια κοινοποίηση) στη φωτογραφία του διαγωνισμού και έξι τυχεροί θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την Δευτέρα 21, Τρίτη 22 και Τετάρτη 23 Μαΐου στις 21:15 (δύο για κάθε μέρα).

Διαβάστε επίσης
ΑΡΣΙΣ: 294 παιδιά στους δρόμους της Θεσσαλονίκης - Τα 194 είναι ασυνόδευτα ανήλικα

Ο διαγωνισμός λήγει το βράδυ της Κυριακής 20 Μαΐου και οι νικητές θα ανακοινωθούν το πρωί της Δευτέρας 21 Μαΐου, στη σελίδα μας στο Facebook.
Καλή σας επιτυχία!