Νέος μεγάλος διαγωνισμός από το Life-Events.gr

Λάβετε μέρος και κερδίστε ένα υπέροχο δώρο Το Life-Events.gr, μετά το επιτυχημένο 1ο Christmas Event, συνεχίζει τα δώρα και τις εκπλήξεις για τα γενέθλια των δύο ετών του.Ακολουθήστε το Thes.gr στο Google News! Μοναδική θεματολογία με το κύρος του Thes.gr Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό μας και κερδίστε μία τριήμερη απόδραση (δύο διανυκτερεύσεις) με πρωινό στο […]

Λάβετε μέρος και κερδίστε ένα υπέροχο δώρο

Το Life-Events.gr, μετά το επιτυχημένο 1ο Christmas Event, συνεχίζει τα δώρα και τις εκπλήξεις για τα γενέθλια των δύο ετών του.

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό μας και κερδίστε μία τριήμερη απόδραση (δύο διανυκτερεύσεις) με πρωινό στο Κυβέλη Boutique Hotel στους Παλαιούς Πόρους.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook (εδώ), like στην ανάρτησή μας και δημόσια κοινοποίηση και 1 τυχερός θα κερδίσει μία απόδραση για δύο άτομα, σε ημερομηνία της επιλογής σας (κατόπιν βέβαια συννενοήσεως με το ξενοδοχείο).

Ο διαγωνισμός λήγει το μεσημέρι (14.00) της Δευτέρας 24 Δεκεμβρίου και ο νικητής θα ανακοινωθεί το βράδυ της ίδιας ημέρας (παραμονή Χριστουγέννων) στη σελίδα μας στο Facebook.
Καλή σας επιτυχία!

Ο μεγάλος νικητής του Διαγωνισμού

Η τυχερή του διαγωνισμού που κερδίζει μία υπέροχη απόδραση τριών ημερών (δύο βράδια) για δύο άτομα με πρωινό στο Κυβέλη Boutique Hotel στους Παλαιούς Πόρους είναι η Litsa Alexandridou. Η νικήτρια θα ενημερωθεί για τις λεπτομέρειες με μήνυμα στο inbox.

Καλό ταξίδι και καλές γιορτές!