Το Thes.gr σας πάει στο Thessaloniki Street Food Festival

Thessaloniki Street Food Festival

Μοιράζουμε 20 μονές προσκλήσεις για την κορυφαία συνάντηση του street food

Το Thes.gr σε συνεργασία με το Thessaloniki Street Food Festival κληρώνει 20 μονές προσκλήσεις εισόδου για το απόλυτο γεγονός για τους λάτρεις του street food και της μουσικής.

Λάβετε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε μία μονή πρόσκληση εισόδου για το Thessaloniki Street Food Festival, που θα διεξαχθεί στον προαύλιο χώρο της ΔΕΘ – TIF Helexpo, από την Πέμπτη 30 Μαΐου έως την Κυριακή 2 Ιουνίου, για οποιαδήποτε μέρα επιλέξετε από τις τέσσερις.

❗ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

1. Like στην φωτογραφία του διαγωνισμού (εδώ)✅
2. Follow στην σελίδα μας στο Instagram @Thesgr_
3. Tag 2-3 φίλους σου✅

Ο διαγωνισμός ισχύει από σήμερα Τρίτη 21/05 και ΛΗΓΕΙ την Δευτέρα 27/05 στις 14:00⏰

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας πρέπει να κάνετε απαραίτητα όλα τα βήματα.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν στην σελίδα μας στο Instagram, στην ιστοσελίδα μας, www.thes.gr και με προσωπικό μήνυμα.

Καλή επιτυχία σε όλους✌️✌️

🎉 𝝠𝝜𝝣𝝜 𝝙𝝞𝝖𝝘𝝮𝝢𝝞𝝨𝝡𝝤𝝪 🎉

🎁𝝤𝝞 𝝢𝝞𝝟𝝜𝝩𝝚𝝨🎁

@giannessantoles
@gefsis
@sw.nikolaidou
@kyriakichristoforidou
@mavropouloskonstantinos
@vickyiakovaki
@mpogiatzoglougiorgos
@nikosstoitsis
@dannouz_
@thanasis_mavroudis
@stavroula_mantzourani
@theo.anactacia
@stella.kazantzidou
@georgia_xatz_
@sofaki_sti
@chef_nikolaos_pozoukidis
@mimoza_l
@christina__mastro
@eipini
@xenia_agelousi_pektesidou

Thessaloniki Street Food Festival: Το απόλυτο γεγονός Street Food στη Θεσσαλονίκη

To Thessaloniki Street Food Festival επιστρέφει το 2024 για να μας προσφέρει ακόμα μια χρονιά έναν γευστικό και μουσικό παράδεισο.

Από Πέμπτη έως Κυριακή και για 4 υπέροχες μέρες, 30 Μαΐου – 2 Ιουνίου, ο προαύλιος χώρος της ΔΕΘ – TIF Helexpo μετατρέπεται σε μια τεράστια, γευστική, υπαίθρια αγορά με επιλογές φαγητού απ’ όλο τον κόσμο. Η SoulFood Thessaloniki έχει φροντίσει προς τέρψη του κοινού να υπάρχουν περισσότερα από 25 Street Food booths και γωνιές με εντυπωσιακά Food Trucks, συνοδευόμενα από 2 φαντασμαγορικά Music Stages και 5 rest areas. Σπάνιες συνταγές, επίσημες πρώτες εμφανίσεις αλλά και κλασικές αγαπημένες streetfoodιές, θα γεμίσουν με αρώματα όλη την πόλη στη μεγαλύτερη γιορτή φαγητού δρόμου στην Ελλάδα.

Στην 7η, ακόμα πιο εξελιγμένη, εκδοχή της η μεγαλύτερη γιορτή Street Food και μουσικής της Θεσσαλονίκης, πλήρως ανανεωμένη, μετατρέπεται φέτος σε ένα εντυπωσιακό και σύγχρονο πάρκο γεύσεων γεμάτο φαγητό, events και μουσική, προσφέροντας μια τελείως διαφορετική εμπειρία σε όλους τους foodies της χώρας και του εξωτερικού! Θα βιώσουμε όπως κάθε χρόνο τον χορό, το τραγούδι, τη μουσική, τα όργανα, το γλέντι και το φαγοπότι.

Απελευθερώστε τους γευστικούς σας κάλυκες κι ετοιμαστείτε για μια υπέροχη βόλτα στα σοκάκια αυτού του γευστικού πανηγυριού. Θα σας παρασύρει στις μεθυστικές του γεύσεις που θα συναντήσετε ή μπορεί και να σας συναντήσουν. Με πάνω από 30 συμμετοχές φαγητού από πολλές και διαφορετικές κουζίνες απ’ όλο τον κόσμο είναι πολλά αυτά που πρέπει ν’ ανακαλύψετε.

Μάθετε περισσότερα: Επιστρέφει με πλούσιο μουσικό πρόγραμμα το Thessaloniki Street Food Festival