Γενικό Προξενείο Μονάχου: Οδηγίες για τους ταξιδιώτες προς Ελλάδα

Το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στο Μόναχο, με ανακοίνωσή του γνωστοποιεί τη νέα αλλαγή που προέκυψε από χθες (Πέμπτη 09/07) και αφορά τη συμπλήρωση της πλατφόρμας.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση από το Γενικό Προξενείο Μονάχου, που αναφέρεται στο τι πρέπει να κάνουν οι ταξιδιώτες με προορισμό την Ελλάδα, αναφέρει:

«Το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στο Μόναχο, σας ενημερώνει ότι, από σήμερα 09.07.2020 (σ.σ. χθες), το PLF δύναται τα συμπληρωθεί από τους ταξιδιώτες μέχρι και 24 ώρες πριν την πραγματοποίηση του ταξιδιού, καθώς και ότι, μόνο για όσους ταξιδεύουν αεροπορικώς και με πλοία, χωρίς να έχουν απαραιτήτως λάβει το QR Code, θα αρκεί το επιβεβαιωτικό ηλεκτρονικό μήνυμα (confirmationmail) που θα λαμβάνουν.

Η φόρμα αυτή συμπληρώνεται μέσω της πλατφόρμας travel.gov.gr, καθώς και της ιστοσελίδας του Υπουργείου Εξωτερικών mfa.gr (ProtocolforArrivalsinGreece).

Διαβάστε επίσης
Πρώτος θάνατος από τον ιό του Δυτικού Νείλου στην Ελλάδα

Στο Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, επίσης δημιουργήθηκε τηλεφωνική γραμμή (HelpDesk) για θέματα σχετικά με τη φόρμα PLF, QRCode και travel.gov.gr. Συναφή ερωτήματα μπορούν να απευθύνονται από τους ενδιαφερομένους στο 0030 215 5605151.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία.
Εκ του Γενικού Προξενείου Μονάχου».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *