Άμπερ Χερντ: Θέλουν να βάλουν το μωρό μου σε φούρνο μικροκυμάτων

Με την μαρτυρία της Άμπερ Χερντ, ολοκληρώθηκε ο κύκλος των καταθέσεων της αγωγής του Τζόνι Ντεπ εναντίον της.

Η ηθοποιός επανήλθε με κατηγορίες κατά του πρώην συζύγου της. Είπε πως η “εκστρατεία συκοφάντησης” του Ντεπ εναντίον της, έχει καταστρέψει τη ζωή της.

Σε ερώτηση του δικηγόρου της πόσο υπέφερε από τις δηλώσεις του Τζόνι Ντεπ, είπε: “Με παρενοχλούν, με ταπεινώνουν, με απειλούν κάθε μέρα.

Ακόμη και το να μπω σ’ αυτήν την αίθουσα, να καθίσω εδώ μπροστά στον κόσμο και να χρησιμοποιούν τις χειρότερες στιγμές της ζωής μου για να με ταπεινώνουν.

Οι άνθρωποι θέλουν να με σκοτώσουν και μου το λένε κάθε μέρα. Θέλουν να βάλουν το μωρό μου στον φούρνο μικροκυμάτων.

Ο Τζόνι με απείλησε, μου υποσχέθηκε πως αν ποτέ τον εγκαταλείψω θα με έκανε να τον σκέφτομαι κάθε μέρα της ζωής μου”, πρόσθεσε η Χερντ, η οποία έχει μία κόρη ενός έτους μέσω παρένθετης μητέρας. Δεν έχει αποκαλύψει ποιος είναι ο πατέρας.

Διαβάστε επίσης  Στις αρχές Νοεμβρίου το δικαστήριο του μοναχού που ξυλοκόπησε άλλο μοναχό στο Αγιο Ορος

Στη συνέχεια η ηθοποιός επιτέθηκε στον Ντεπ για όλες τις φορές που αυτός χαμογελούσε ειρωνικά ή κοροϊδευτικά για όσα έλεγε η ίδια ή οι μάρτυρές της: “Εγώ δεν κάθομαι σ’ αυτήν την αίθουσα να χαμογελάω, να γελάω και να λέω αστεία.

Αυτό είναι φριχτό, είναι επώδυνο και ταπεινωτικό για οποιονδήποτε άνθρωπο να βιώνει κάτι παρόμοιο” είπε και πρόσθεσε: “Δεν το αξίζω αυτό. Οι επιθέσεις εναντίον μου, η εκστρατεία που ο Τζόνι έχει παρακινήσει εκατομμύρια ανθρώπους να κάνουν για λογαριασμό του, με βασανίζει”.

Σήμερα αναμένεται η απόφαση του σώματος ενόρκων για τη δίκη στην οποία ο Τζόνι Ντεπ κατηγορεί την πρώην σύζυγό του για συκοφαντική δυσφήμηση.

Πηγή: Daily Mail