Εκλογές στην Τουρκία: Καταγγελία σοκ για ξυλοδαρμό βουλευτή του CHP που μίλησε για νοθεία

εκλογές στην Τουρκία ξυλοδαρμός πρώην βουλευτής

Γίνεται λόγος και για “δωροδοκία” ψηφοφόρων

Βίαιη επίθεση από μέλη του κόμματος του Ερντογάν κατά τη διάρκεια των σημερινών εκλογών στην Τουρκία, καταγγέλλει το Ρεπουμπλικανικό κόμμα.

Συγκεκριμένα ο πρώην βουλευτής του κόμματος στην Κωνσταντινούπολη Αλί Σεκέρ, καταγγέλλει πως ξυλοκοπήθηκε και μιλά για νοθεία στην εν λόγω εκλογική περιφέρεια υπέρ του Ερντογάν: «Μια ομάδα 30 ατόμων επιχείρησε να προβεί σε λινστάρισμα. Μία ψήφος για εμάς, πέφτει ως 366 ψήφοι για τον Ερντογάν», τόνισε.

Επίσης ο αντιπρόεδρος του κόμματος ανάρτησε στο twitter πως: «ο Αλί Σεκέρ, ο βουλευτής μας, ξυλοκοπήθηκε από μια ομάδα επειδή αντιτάχθηκε στις παρατυπίες στην κάλπη! Προειδοποιούμε τις αρχές. διασφαλίζουμε την ασφάλεια της κάλπης, διασφαλίζουμε την ασφάλεια των συναδέλφων και των παρατηρητών μας!».

Δείτε επίσης: Εκλογές στην Τουρκία: Στη μάχη για την πρωτιά στις δεύτερες κάλπες Κιλιτσντάρογλου και Ερντογάν (LIVE)

Επίθεση δέχθηκε στο εκλογικό κέντρο που ξυλοκοπήθηκε ο Σεκέρ δέχθηκε ο επίσης βουλευτής της Ούρφα, Μαχμούτ Τανάλ ο οποίος έγραψε στο twitter: Ο βουλευτής μας της Κωνσταντινούπολης Αλί Σεκέρ δέχθηκε επίθεση από μια ομάδα στη συνοικία Σανλιούρφα επειδή αντιτάχθηκε στην παράνομη ψηφοφορία. Αυτή τη στιγμή περιμένουμε στο Καρααλί. Έγινε και επίθεση εναντίον μου. Εδώ υπάρχει κρατική αδυναμία! Δεν θα υποκύψουμε σε απειλές και επιθέσεις, θα προστατέψουμε τα σεντούκια! Έχουμε δίκιο, θα κερδίσουμε!»

Καταγγελίες για “δωροδοκία” ψηφοφόρων

Στο μεταξύ χρήστες στα social media καταγγέλλουν πως μέλη του AKP, του κόμματος του Ερντογάν, μοιράζουν έξω από εκλογικό κέντρο της Κωνσταντινούπολης, δωρεάν πακέτα ίντερνετ για να… δωροδοκήσουν τους ψηφοφόρους.

Πηγή φωτό: Twitter (ankahabera)

Διαβάστε επίσης  Μεγάλη έκρηξη σε πολυκατοικία στην Τουρκία - Τουλάχιστον ένας νεκρός (ΒΙΝΤΕΟ)