Φλόριντα: Ρεπόρτερ έγινε viral γιατί έβαλε προφυλακτικό γύρω από μικρόφωνο λόγω του τυφώνα Ιαν

Viral στα social media έγινε μια ρεπόρτερ από τη Φλόριντα, η οποία προκειμένου να προστατεύσει το μικρόφωνο της από τον τυφώνα Ίαν, πέρασε γύρω του ένα προφυλακτικό προκαλώντας διάφορες αντιδράσεις.

Η Kyla Galer του NBC2 έκανε ρεπορτάζ για τον τυφώνα και τα προβλήματα που προκλήθηκαν από ένα πάρκινγκ στο Fort Myers της Φλόριντα, όταν οι θεατές αποσπάστηκαν από το ελαστικό περίβλημα στο μικρόφωνό της.

«Το NBC 2 δείχνει την ασφάλεια στη χρήση μικροφώνου κατά τη διάρκεια του τυφώνα Ίαν», έγραψε στο Twitter ένας τηλεθεατής.

«Το @NBCNewsNow πραγματικά έφερε αυτή τη γυναίκα εδώ και κρατούσε ένα μικρόφωνο τυλιγμένο με ένα προφυλακτικό», σχολίασε άλλος.

Η Galer υπερασπίστηκε την επιλογή της πρωτότυπης πατέντας στα Stories της στο Instagram.

«Πολλοί άνθρωποι ρωτούν τι υπάρχει στο μικρόφωνό μου», είπε.

«Είναι αυτό που νομίζεις ότι είναι. Είναι προφυλακτικό. Βοηθά στην προστασία του. Δεν μπορείτε να βρέξετε αυτά τα μικρόφωνα. Έχει πολύ άνεμο και πολλή βροχή, οπότε πρέπει να κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε και αυτό είναι να βάλουμε ένα προφυλακτικό στο μικρόφωνο».

Ο συνάδελφος της Galer, ο Jeff Butera του ABC7, μοιράστηκε στη συνέχεια τη δική του φωτογραφία με το μικρόφωνο της από κοντά.

«Ναι, είναι προφυλακτικό. Τίποτα καλύτερο για να αδιαβροχοποιήσεις ένα μικρόφωνο. Η συνάδελφός μου στο Waterman Broadcasting @kylagaler έχει πολλές ερωτήσεις… Στιγμή ευφροσύνης σε αυτή τη δυσάρεστη καταιγίδα…#HurricaneIan» επεσήμανε.

Πηγή: enikos.gr