Φόρεσε ξανά “ελληνική” γραβάτα ο βασιλιάς Κάρολος – Το μήνυμα στον Σούνακ στην COP28

βασιλιάς Κάρολος γραβάτα ελληνική σημαία

Είχαν ένα σύντομο τετ-α-τετ

Ενα ενδυματολογικό μήνυμα, φορώντας γραβάτα με την ελληνική σημαία, θέλησε να περάσει ο βασιλιάς Κάρολος στην 28η Διάσκεψη του ΟΗΕ για το Κλίμα στο Ντουμπάι.

Δεδομένου ότι τα μέλη της βασιλικής οικογένειας εκφράζουν την άποψή του δημοσίως μόνο σημειολογικά, η επιλογή της «ελληνικής γραβάτας» από τον Κάρολο την δεδομένη στιγμή, λίγες ημέρες μετά την στάση του Ρϊσι Σούνακ απέναντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή τα Γλυπτά του Παρθενώνα – λέει πολλά.

Δείτε επίσης: Ο Βασιλιάς Κάρολος φόρεσε γραβάτα με ελληνικές σημαίες (ΦΩΤΟ)

Μάλιστα, στο περιθώριο της διάσκεψης, Κάρολος και Σούνακ είχαν ένα σύντομο τετ-α-τετ.

Μάλιστα, η Daily Mail σχολίασε την θέση που πήρε ο Ρίσι Σούνακ στην καθιερωμένη «οικογενειακή» φωτογραφία όσων συμμετείχαν στη Διάσκεψη, γράφοντας ότι ο βρετανός πρωθυπουργός ήταν πίσω και από τον Εντι Ράμα!

«Ο κ. Σούνακ έμεινε πίσω στην φωτογραφία των ηγετών στη διάσκεψη σήμερα το πρωί. Μάλιστα τον έβαλαν πίσω και από τον Αλβανό πρωθυπουργό, Έντι Ράμα. Ως αρχηγός κράτους, ο βασιλιάς Κάρολος βρισκόταν στην πρώτη σειρά της ομάδας κοντά στον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν» ανέφερε η βρετανική ταμπλόιντ.

Πηγή φωτό: YouTube

Διαβάστε επίσης  «Ο βασιλιάς Κάρολος ζήτησε τη στήριξη του Γέροντα Εφραίμ μετά τη διάγνωση με καρκίνο», λέει η Telegraph