Γαλλία: 23χρονος βίασε 27χρονη τουρίστρια σε δημόσιες τουαλέτες

Γαλλία

Ο σύντροφος της την περίμενε από έξω

Τρομακτικές στιγμές έζησε μια 27χρονη τουρίστρια από τις ΗΠΑ στην Γαλλία, καθώς 23χρονος την βίασε μέσα σε δημόσιες τουαλέτες.

Η 27χρονη γυναίκα βρισκόταν με τον σύντροφό της το βράδυ του Σαββάτου και περπατούσαν κατά μήκος του Σηκουάνα, αρκετά κοντά στην περιοχή της Νοτρ Νταμ. Πλήθος τουριστών αλλά και κατοίκων της γαλλικής πρωτεύουσας βρίσκονταν συγκεντρωμένοι στο σημείο καθώς ο δήμος κάθε καλοκαίρι διοργανώνει τις “Paris Plages” δηλαδή μικρές αυτοσχέδιες “παραλίες” κατά μήκος του ποταμιού.

Ήταν λίγο μετά τη 1.00, όταν η γυναίκα σταμάτησε προκειμένου να χρησιμοποιήσει τις δημόσιες τουαλέτες κοντά στη γέφυρα Louis Philippe, ένα σημείο που βρίσκεται αρκετά κοντά στα μπαρ και κατά κύριο λόγο θεωρείται ασφαλές.

Σύμφωνα με τη γαλλική Le Parisien ο σύντροφός της την περίμενε όμως άρχισε να ανησυχεί όταν η ώρα περνούσε και δεν επέστρεφε. Κατευθύνθηκε προς τις δημόσιες τουαλέτες όπου και άκουσε το κλάμα της γυναίκας του και διαπίστωσε ότι ένας άντρας της είχε επιτεθεί.

Διαβάστε επίσης
Νέα Ιωνία: Αρνείται πως είχε έγκλειστη και βίασε την σύντροφο του ο 58χρονος

Άνθρωποι της ασφάλειας έσπευσαν στο σημείο και συνέλαβαν τον δράστη που διαμένει στα προάστια του Παρισίου. Ο ίδιος αρνήθηκε την κατηγορία του βιασμού και υποστήριξε πως βρέθηκε μαζί του συναινετικά.

Από την μεριά της η γυναίκα μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο και αφού κατέθεσε όλα τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία στις αρχές επέστρεψε με τον σύντροφό της στις ΗΠΑ.